Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Ladaslava » 2014 » Январь » 5
Ladaslava Новий рік від ЖОГО "Тверезий Житомир"

Ladaslava


Оценка: 5.0/5 Голосов: 1

Новий рік від ЖОГО "Тверезий Житомир"

05.01.2014, 22:14:04 1498 5.0 0

Новий рік тверезо і по-спортивному
розпочали житомиряни, що зібрались о девятій ранку біля одного з торгових центрів. Захід, що пройшов вже вдруге і набирає обертів, оранізувала ЖОГО «Тверезий Житомир». Цього року до активістів організації приєднались члени Клубу любителів бігу «Джогінг», представники асоціації екології людини «Екомир» та інші жителі обласного центру, що живуть тверезо. Акція пройшла в рамках Всеукраїнської новорічної пробіжки, яка охопила більше десяти міст України, а в нашій області забіги відбулись в обласному центрі та в Коростишеві.
Програма акції була як завжди креативною, розпочалась із ранкової зарядки та розучування речовок до пробіжки. Нетривалий виступ голови «Тверезого Житомира» Павла Коваля про шкідливість алкогольних розчинів і закликами жити тверезо завершився демонстративним виливанням пляшки подарованого культуропитцем шампанського в унітаз. Після цього була дана команда «Старт» і біля двадцяти пяти учасників розпочали біг центральними вулицями міста до парку культури і відпочинку імені Юрія Гагаріна. Пробіжка супровождувалась кричалками і речовками на підтримку тверезого способу життя. Після закінчення спортивної частини заходу бажаючі проїхались до гідропарку де скупались в ополонці, а потім зігрівались запашним чаєм з печивом, цукерками і тістечками в приміщенні Клубу любителів бігу «Джогінг», де змогли познайомитись і поспілкуватись.
Дана акція вже стала традиційною, збільшилась кількість учасників, прийшли тверезі люди, які дізнались про пробіжку з мережі Інтернет. Доречі, обіцяний організаторами ящик соку отримав пан Сергій, якій привів із собою ще трьох тверезих друзів.
«В Україні відзначили широко і бурхливо Новий рік. У черговий раз по телебаченню нам показали казку про чоловіка, який напився і завдяки цьому знайшов своє щастя – вчительку-курця. По всім каналам транслювали «блакитні вогники», де різні авторитетні для українців особистості показували приклад вживання алкоголю. Діти, надивившись на те як їх улюблені батьки заливають в себе вироби з етилового спирту з гарних пляшок, ще більше впевнились, що алкоголь – це добре», - говорить Коваль Павло.
На противагу новорічним пиятикам тверезі жителі почали влаштовувати альтернітивні заходи, спрямовані на отверезення суспільства. З кожним роком кількість тверезомислячих збільшується і ця тенденція видна неозброєним оком. Учасники пробіжки з легкістю втали після зустрічі Нового року і зранку без шкоди здоров'ю зробили чотирьох кілометровий забіг саме тому, що не отруюють свій організм алкоголем під час різноманітних святкуваннь. Не будемо повторювати сумну статистику жертв алкогольного свята, зазначимо, що теорія «культурного вживання алкоголю» цілеспрямовано зводить українську націю в труну. Адже алкоголь є легальним наркотиком та отрутою, яка в першу чергу руйнує наш мозок. Єдина припустима «норма» алкоголю для нормальної людини – ні краплини. Тільки твереза Україна стане великою. Саме тому активісти ЖОГО «Тверезий Житомир» закликають жити тверезо, створювати тверезе оточення та будувати наше майбутне на тверезу голову.

Людмила Лобачова
ЖОГО «Тверезий Житомир»

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо