Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Ladaslava » 2014 » Январь » 5
Ladaslava Перший крок до Олімпу

Ladaslava


Оценка: 5.0/5 Голосов: 1

Перший крок до Олімпу

05.01.2014, 22:20:12 1561 5.0 0

Перший крок до Олімпу
здійснили учні Селянщинського спортивного ліцею.
До новорічних свят чудовий подарунок у вигляді п’яти спортивних велосипедів зробили дітям співробітники ведучої компанії в сфері айті технологій «Інфопульс Україна». Співробітники організації традиційно одаряють різні дитячі установи. Цього року їх вибір зупинився на ліцеї. За сприянням адміністрації навчального закладу в особі Олександра Сташенка та активної допомоги викладача-організатора Світлани Прохорчук айтішніки завітали у Черняхівській район.
Шанованих гостей колектив та учні закладу зустріли медовими пряниками на рушниках та у пісні. Зазначимо, що пряники напекли напередодні візиту, а пісню підшукала викладачка музики і з задоволенням вивчила з учнями. На такій урочисто-смачній ноті вручались подарунки. Візит із якими був не випадковим, адже ліцей має авторську програму «1-й крок до Олімпу. Техніка велосипедної їзди» від спортсмена професіонала Віктора Мотковського. Дана програма розроблена з метою відродження та розвитку вело-туризму на теренах області.
«Ми вдячні співробітникам компанії, які відразу відгукнулись на нашу пропозицію у спонсорській допомозі. Поєднання грамотної програми та професійної техніки допоможе здійснити бажання учнів досягти вершин у велоспорті, гідно представити наш район, а в майбутньому область на спортивних змаганнях. Будемо прагнути лише до перемог!» - зазначила Світлана Прохорчук.
Людмила Лобачова

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо