Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » irinkageyze » 2014 » Февраль » 16
irinkageyze «ВЕЛЕТЕНЬ У ЦАРСТВІ ДУХУ…» до 200-річчя з дня народження Т. Г. Шевченка

irinkageyze


Оценка: 4.4/5 Голосов: 7

«ВЕЛЕТЕНЬ У ЦАРСТВІ ДУХУ…» до 200-річчя з дня народження Т. Г. Шевченка

16.02.2014, 16:15:16 1764 4.4 0

25 лютого о 13:35 у приміщенні актової зали Житомирського національного агроекологічного університету відбудеться літературно-музичний вечір «Велетень у царстві духу». Головна бібліотека об’єднання сільськогосподарських бібліотек Житомирської області спільно з кафедрою історії, політології та психології презентують мистецький проект до 200-ої річниці з дня народження українського поета, письменника, художника, громадського та політичного діяча, фольклориста, етнографа Тараса Григоровича Шевченка.

Мистецький проект здійснить інформаційно-художнє висвітлення постаті Кобзаря як культурного феномена та його місця в сучасному світовому просторі. Присутні на заході матимуть можливість ознайомитись із українськими й зарубіжними культурними пам’ятками, присвяченими Т. Шевченку, а також заглибитись у палкі слова поета, котрі під час зустрічі звучатимуть на кількох мовах світу. Літературно-музичний вечір покаже Тараса Григоровича як шанувальника і майстра різних видів мистецтва, зокрема, окрім поезії та прози, буде представлена творчість Т. Шевченка у сфері живопису та гравюри, а слова Кобзаря, покладені на музику, звучатимуть у виконанні студентського хору і талантів нашого університету.

Шановні працівники преси, радіо та телебачення! Запрошуємо Вас відвідати мистецький проект у стінах Житомирського національного агроекологічного університету і допомогти в розповсюдженні інформації про захід за допомогою Ваших професійних талантів. Потребуємо майстрів слова, спеціалістів з відео- та фотозйомки, людей, активних у сфері культурного й громадського життя. Ми переконані, що співпраця буде корисною для реалізації творчих планів обох сторін, а її результати отримають визнання серед Ваших читачів, слухачів та глядачів.

За додатковою інформацією звертайтесь:
Ірина Гейзе,
методист бібліотеки ЖНАЕУ
тел. роб. (0412) 37 51 15
тел. моб. +38097 734 08 73
e-mail: [email protected]

Прикреплённые изображения:
irinkageyze «ВЕЛЕТЕНЬ У ЦАРСТВІ ДУХУ…» до 200-річчя з дня народження Т. Г. Шевченка
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо