Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » irinkageyze » 2014 » Март » 26
irinkageyze Похід книжковим лабіринтом або уяви себе бібліотекарем

irinkageyze


Оценка: 3.0/5 Голосов: 2

Похід книжковим лабіринтом або уяви себе бібліотекарем

26.03.2014, 16:31:50 1447 3.0 0

БІБЛІОКВЕСТ ДО ДНЯ ГУМОРУ у бібліотеці Житомирського національного агроекологічного університету

Увага! Увага! Увага! Тільки 27 березня 2014 року і тільки у бібліотеці Житомирського національного агроекологічного університету (бульвар Старий, 7) о 13.35 відбудеться презентація студентських проектів та нагородження команд на заключному етапі гри Бібліоквест з нагоди святкування Дня гумору. Ініціатива проведення масштабної гри зі студентами належить Головній бібліотеці сільськогосподарських бібліотек Житомирської області та студентському профкому університету.

Бібліотечний квест буде проходити протягом декількох днів у три етапи: фото-крос «Місто читає», бюро творчих знахідок «Похід книжковим лабіринтом або уяви себе бібліотекарем», гра-сміхотерапія «Бібліотечний куточок веселого настрою».

Команди-учасники заходу представлять власні проекти на підтримку читання, створюватимуть електронні копії документів, здійснюватимуть пошук праць викладачів університету в електронному каталозі, писатимуть синквейни на тему «Бібліотека», спробують зашифрувати книгу, будуть наносити логотип бібліотеки і штрихові коди на документи, ознайомляться з електронними копіями періодичних видань, які доступні в локальній мережі університету, працюватимуть з фондом.

Мета заходу – створити умови для здобуття практичних навичок роботи з автоматизованими бібліотечними системами; проінформувати про нові бібліотечні послуги; сформувати позитивне емоційне відношення до процесу читання та сприяти розвитку комунікативних вмінь студентів.
Бібліотека Житомирського національного агроекологічного університету – комфортний, привітний, технічно обладнаний інформаційний центр. Це місце, де можна провести ділову зустріч, поспілкуватися з друзями, взяти участь у культурних заходах. Інтернет, книги, музика, цікаві події і ще багато нових послуг – усе для студента. Кваліфіковано. Безкоштовно.

Бібліоквест – це активна форма масової роботи, у якій закладена модель розвитку навичок інформаційної діяльності, а також формування позитивного емоційного відношення до процесу читання.

Усі учасники Бібліоквеста отримають подарунки! Поспішайте! Стартовий майданчик – читальна зала періодичних видань Житомирського національного агроекологічного університету (бульвар Старий, 7; корпус 4, 2-й поверх).

За додатковою інформацією звертатися:
Ігнатюк Марина Вікторівна – директор бібліотеки ЖНАЕУ,
тел. роб. (0412) 22 15 10,
тел. моб. +38 (096) 347 47 54,
е-mail: [email protected];
Ірина Гейзе – методист бібліотеки ЖНАЕУ,
тел. роб. (0412) 37 51 15,
тел. моб. +38 (097) 734 08 73,
e-mail: [email protected]

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо