Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » snova » 2014 » Март » 27
snova ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ «ПРАВОГО CЕКТОРА» СТОСОВНО ПОДІЙ 27.03.14

snova


Оценка: 2.3/5 Голосов: 12

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ «ПРАВОГО CЕКТОРА» СТОСОВНО ПОДІЙ 27.03.14

27.03.2014, 10:58:39 1905 2.3 0

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ «ПРАВОГО CЕКТОРА» СТОСОВНО ПОДІЙ 27.03.14

Сьогодні на Майдані Незалежності у Києві відбулося Віче з приводу контрреволюційних дій міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Головною причиною до зборів стало звіряче вбивство представника «Правого сектора» Олександра Музичка.

В акції, на яку зібралось кілька тисяч людей, брали участь члени різних громадських організацій, зокрема активісти Майдану, Автомайдану, Самооборони та «Правого сектора» та інших організацій.

Акція мала на меті вимогу термінової люстрації правоохоронних структур, справедливе покарання винуватців трагедії на Грушевського та Інститутській та відставку міністра внутрішніх справ А.Авакова. Віче Майдану вирішило брати ініціативу в свої руки, а «Правий сектор», будучи авангардом національної Революції, підтримав волю народу. Правий Сектор заявляє, що пікетування Верховної Ради, було попереджувальною акцією.

«Правий сектор» виступає проти захоплення будівлі Верховної Ради. Під час цих подій активісти «Правого сектора» стримували, обурених беззаконними діями міністра Авакова, людей.
Прес-служба «Правого cектора»

http://pravyysektor.info/news/informatsijne-povidom


 Водночас після вбивства Білого почала зявлятися риторика про те, що ПС має показати "яйця” і помститись. ПС думав не лише гарячим серцем, але й холодним розумом. Тому й не пішов відразу шляхом силового протистояння, а висунув вимогу відставки Авакова, арешту бійців "Сокола”, пришвидшення (точніше — початку) розслідування масових вбивств. Вимоги не були виконані. Відповідно, було проведено позачергове Віче, а після нього — похід на ВР. ПС втримав людей від штурму, адже такий штурм наразі справді не потрібний. Зате завтра знову відбудеться пікетування о 9 год.ранку, і депутати, я сподіваюсь, відсторонять того виродка від виконання обовязків. Тепер щодо "картинки для Москви”. Так уже історично склалося, що російська пропаганда і так непогано уміє малювати картинки — може обійтися без "натурщиків”. Для Москви потрібна не картинка, а те, щоб на відповідальних постах в Україні перебували зрадливі і продажні шкури — ті шкури, які нищать українських патріотів, які покривають сепаратизм на сході та півдні країни, які відроджують корупційні схеми. Силою розганяти ВР непотрібно, бо нам, зважаючи на геополітичну ситуацію, і справді потрібна легальна державна влада. Але й толерувати 5 колону неможна. Отож, замість того, щоб ляпати язиком в Інтернеті, краще прийдіть завтра зранку під ВР.

Прикреплённые изображения:
snova ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ «ПРАВОГО CЕКТОРА» СТОСОВНО ПОДІЙ 27.03.14 snova ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ «ПРАВОГО CЕКТОРА» СТОСОВНО ПОДІЙ 27.03.14 snova ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ «ПРАВОГО CЕКТОРА» СТОСОВНО ПОДІЙ 27.03.14 snova ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ «ПРАВОГО CЕКТОРА» СТОСОВНО ПОДІЙ 27.03.14
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо