Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » LesikPsih7 » 2014 » Апрель » 17
LesikPsih7 Стрес та його вплив на виникнення хронічних захворювань.

LesikPsih7


Оценка: 2.3/5 Голосов: 3

Стрес та його вплив на виникнення хронічних захворювань.

17.04.2014, 23:41:44 1593 2.3 0


Всі ми стикалися в своєму житті з тим, як незначна хвороба може перейти за короткий термін часу у тривале хронічне захворювання, що потребує чималих фінансових затрат та часу на лікування. Як можна попередити таку ситуацію? Кожна людина по-різному реагує на ситуацію напруження чи стресу. У одного може виникнути бажання перемогти, відчуття азарту, а у іншого – тривога, страх. Якщо ж за плечима є ще негативний досвід, то ситуація стресу може згубно вплинути не тільки на настрій, але і на організм людини. Коли в процесі самоаналізу ми починаємо бачити істинні причини наших переживань та усвідомлювати їх, то реальна ситуація тепер і зараз стає звичною повсякденною проблемою і втрачає свою надмірну актуальність. Наприклад, якщо я згадую, що в дитинстві мене покусала собака, і усвідомлюю, що її вже давно немає на цьому світі, - то я перестаю панічно боятися всіх собак у своїй місцевості. Почуття неконтрольованого страху замінює звична обережність.

Сильні емоції можуть негативно вплинути на нервову систему, серцево-судинну систему. Відомо, що виношування образ та гніву довгими роками, сприяє розвитку в організмі ракових пухлин. Взагалі, все несказане та придушене в собі рано чи пізно заявляє про себе вже через тіло – наш організм. Втеча від реальності та небажання контакту зі світом може позбавити наші органи чуття бачити або чути. Неможливість влаштувати особисте життя негативно впливає на статеву систему. Якщо не вистачає сміливості висловити свою думку, то гарантовано можуть виникнути захворювання горла та легень.

Найбільш яскравим показником демонстрації психосоматичних захворювань – є діти. По хронічній хворобі дитини можна визначити ситуацію в родині, стосунки між батьками, стиль виховання. Діти не вміють розумно і логічно висловити своє ставлення до оточення, тому їх тіло говорить за них.

Якщо покопатися ще глибше, то народження в поколіннях людей з певними фізичними чи психічними вадами може бути знаком того, як жили їх предки, якою енергетикою заряджали навколо себе соціум, яку ментальну інформацію прагнули донести через роки і століття.

На сучасному етапі життя досить корисно займатися самоаналізом та самокопанням, щоб розібратися з власним сценарієм життя та хвороби. Розібратися для того, щоб врятувати себе, своїх дітей та онуків.

Прикреплённые изображения:
LesikPsih7 Стрес та його вплив на виникнення хронічних захворювань.
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо