Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » snova » 2014 » Май » 1
snova МІЛІЦІЯ НЕ ЛИШЕ ОГОВТУЄТЬСЯ, АЛЕ Й ЗБІЛЬШУЄ СВОЄ НАХАБСТВО

snova


Оценка: 3.0/5 Голосов: 16

МІЛІЦІЯ НЕ ЛИШЕ ОГОВТУЄТЬСЯ, АЛЕ Й ЗБІЛЬШУЄ СВОЄ НАХАБСТВО

01.05.2014, 18:48:20 1638 3.0 0

Вибух народного гніву, котрий розпочався 18 лютого, змусив міліцію частково отямитися і усвідомити, що вони – не господарі України, а слуги народу. Одначе каяття співробітників МВС було нещирим. Міліціонери просто почали боятися того, що за усі їхні злодіяння доведеться відповідати перед революційною стихією. Аби не дестабілізувати ситуацію, революціонери дали міліції своєрідний випробувальний термін. Проте вже не вперше співробітники МВС демонструють, що не бажають каятися і змінювати свою антинародну сутність. Мова йде не лише про причетність міліції до репресій проти патріотів та підтримку нею сепаратистів, але й про відродження, так би мовити, побутових злодіянь українських «охоронців закону і порядку».

До Інформаційної служби «Правого сектора» звернулися водії-далекобійники, котрі регулярно стають жертвами міліцейського свавілля на дорогах Кіровоградської області. Відійшовши від потрясінь революції, наші розбійники автошляхів із шевронами МВС на рукавах лише збільшили власне нахабство. При цьому вони користуються нестабільною ситуацією в країні. Так, однією із улюблених точок для поборів «даїшників» став блок-пост біля с. Гурівка Долинського р-ну. Гроші від водіїв вимагають відкрито. Вимоги скласти протокол ігнорують. Подібні ситуації спостерігаються і в інших місцях.

Зараз Національна революція призупинилася через небезпеку іноземного вторгнення. Проте є підстави вважати, що наступна хвиля Національної революції буде більш рішучою і такою, що радикальним чином зламає хребет антинародній системі. Кожен співробітник МВС, котрий займається антинародною діяльністю, лиш акумулює народний гнів.

Прикреплённые изображения:
snova МІЛІЦІЯ НЕ ЛИШЕ ОГОВТУЄТЬСЯ, АЛЕ Й ЗБІЛЬШУЄ СВОЄ НАХАБСТВО
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо