Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » qikread » 2014 » Май » 21
qikread Викрий підкуп - зароби гроші

qikread


Оценка: 2.7/5 Голосов: 7

Викрий підкуп - зароби гроші

21.05.2014, 11:20:42 1738 2.7 0

ВИНАГОРОДА „ВІД КОЛОМОЙСЬКОГО” ЗА „ГРЕЧКОСІЇВ” 20/05/2014

Штаб оборони Києва оголошує „Операцію Коломийка” з виявлення і покарання злодіїв, котрі займаються скупівлею голосів несвідомих громадян для проводження до представницьких органів влади депутатів-негідників.

1398937776_684179

В неділю 25 травня 2014 року кожен з нас матиме можливість зробити свій свідомий вибір. Але виникає питання: що ми – кияни – отримаємо внаслідок волевиявлення: справжню команду професіоналів чи нову свору грабіжників і мародерів. Ми бачимо, яким чином подекуди відбувався процес „агітації” виборців. Всім нам відомі факти «заохочення» електорату гречкою, грошима та іншими „подарунками”.

У зв’язку з критичною ситуацією, яка виникла в м. Києві, та задля недопущення чергового дерибану Києва олігархічними кланами і злочинними угрупуваннями, Штаб оборони Києва оголошує громадську компанію «ЧЕСНИЙ  ВИБІР». До цієї кампанії буде долучено всю громаду столиці. За основу взято метод, який застосовується Ігорем Коломойським для вилову терористів – грошова винагорода пильним киянам, які виявлять „гречкосія”, що купує голоси.

Під час кампанії передбачається низка заходів для запобігання підкупу виборців. По місту Києву будуть встановлені стаціонарні штаби, куди кияни зможуть звертатися за отриманням додаткової інформації щодо кандидатів в депутати Київської міської ради. Там же можна буде повідомити про порушення Закону України – спроби підкупу виборців.

Штабом оборони Києва буде організовано кол-центр та здійснено моніторинг інформації по дільницям під час голосування, а також підготовчого етапу. Будь-яку інформацію щодо підкупу виборців, відеофакти, списки, П.І.Б. замовників підкупу виборців просимо надавати в стаціонарні штаби або за телефонами гарячої лінії.

Штаб оборони Києва пропонує винагороду в розмірі 1.000 гривень за інформацію про «заохочення» виборців (при наявності відеодоказів).

А списки та конкретніша інформація щодо підкупу виборців, детальна інформація про замовників і виконавців цього злочину може збагатити ваш сімейний бюджет на 5.000 грн.

Винагороду можна буде отримати в стаціонарних районних штабах, розташованих на території округів.

Анонімність гарантуємо.

Контактні телефони Генерального Штабу: 044-209-23-30, 050-513-38-18

e-mail: [email protected];

www.kievsnews.wordpress.com;

www.facebook.com/groups/sh0ck/ 

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо