Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » RapidDuck » 2014 » Июнь » 2
RapidDuck Любымый канал бырсырка снова врет!

RapidDuck


Оценка: 2.8/5 Голосов: 11

Любымый канал бырсырка снова врет!

02.06.2014, 10:31:14 1791 2.8 0

 У той час, коли прикордонники Луганського загону з 4-ї годин ранку тримають оборону, не покидаючи приміщень, російський канал LifeNews подає цей бій як атаку Національної гвардії на мирних мешканців. Не зрозуміло лише, як той, хто обороняється, може вести наступальні дії та чому на відео бойовики ховаються за жилими будинками?

«В части и контрактники, и срочники, Национальная гвардия, а также есть данные, что там находится «Правый сектор…», - говориться в сюжеті.

Кореспонденту телеканалу варто було б знати, що по-перше, строковиків у Держприкордонслужбі немає вже більше 5 років. По-друге, прикордонники були б раді, якби поруч була допомога з тієї ж Нацгвардії, однак вона відсутня. Щодо «Правого сектору», то було б дивно якби сюжет на каналі LifeNews пройшов без згадки про цю організацію.

«В расщелине между домами находился один из бойцов армии юго-востока, он вел наблюдение через снайперский прицел и на наших глазах ему попала пуля прямо в голову…» - продовжує віщувати голосом праведника кореспондент.

Хотілося б зазначити, що спостереження легше вести через бінокль і «бійцю армії» про це варто було сказати заздалегідь. У свою чергу хотілося б запитати кореспондента, як він так своєчасно опинився на лінії вогню та чому не тікає, якщо прикордонники спільно з Нацгвардією і «Правим сектором» ведуть обстріл та наступають?  

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо