Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » RapidDuck » 2014 » Июль » 13
RapidDuck Очередной ФСБшник. Бородой из той же своры.

RapidDuck


Оценка: 3.0/5 Голосов: 6

Очередной ФСБшник. Бородой из той же своры.

13.07.2014, 15:28:25 1836 3.0 0

На Донбасі українські війська мають справу з "російською агресією", а не з фрагментальною активністю проросійських терористів, тому не слід дивуватися що самопроголошеними "народними республіками" керують військові високопосадовці з РФ. Про це на своїй сторінці у Facеbook в неділю, 13 липня 2014 року, пише радник міністра оборони УкраїниОлександр Данилюк.

При цьому він зазначає, що так званий "прем'єр-міністр" "Донецької народної республіки" ("ДНР") Олександр Бородай, якого прийнято вважати московським політтехнологом, насправді є одним з очільників Федеральної служби безпеки (ФСБ).

"Люди, які намагаються зробити сенсацію з появи на Донбасі російської бронетехніки, викликають подив. Основна маса наявного у терористів озброєння, власне, як і самі терористи, мають російське походження.Гіркін вчора визнав, що з ФСБ він звільнився в березні цього року. Бородай з 2002 року - заступник керівника ФСБ РФ. Це - російська агресія, друзі, і тому там з'являються російські танки, а не, скажімо, танки Боснії і Герцоговини", - написав Данилюк.

Про призначення Бородая у 2002 році повідомляло два російських джерела.

"На Луб'янці змінюється керівництво. Заступником директора ФСБ Росії з інформаційної політики та спецпроектів призначений Олександр Бородай. Він повинен буде займатися "організацією найбільш делікатних операцій ФСБ на політичному полі", - повідомила 27 липня 2002 року Правда.ру про вихованця Олександра Проханова, відомого неосталініста та ідеолога путінізма.

"У свої 35 років він вже носить погони генерал-майора й незабаром, ймовірно, отримає нове звання", - йшлося у повідомленні.

Згідно з даними "Агентства политических новостей" ("АПН"), генерал-майор Бородай отримав офіційне призначення в ФСБ "саме того дня, коли опальний підполковник Олександр Литвиненко, який перебуває тепер у Лондоні, оприлюднив чергові дані, що ніби як свідчать про причетність Луб'янки до горезвісних гексогенових вибухів".

"АПН" посилалося при цьому на "джерело у президентських структурах".

Окрім Гіркіна ("міністр оборони") та Бородая ("прем'єр-міністр"), до керівництва "ДНР" входить ще один російський спецслужбіст - "відповідальний за силові питання" "віце-прем'єр" Володимир Антюфеєв, що перед цим очолював Міністерство державної безпеки невизнанної Придністровської молдавської республіки (ПМР).

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо