Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » snova » 2014 » Август » 13
snova На сьогодні

snova


Оценка: 2.1/5 Голосов: 11

На сьогодні

13.08.2014, 22:00:44 2019 2.1 0

На сьогодн

Про гуманітарний вантаж від ху@ла:
Таке враження, що наша влада взагалі не усвідомлює, що робить і не вчиться на помилках. Як можна вірити хворому путіну, що він хоче "допомогти" бідним жителям Донбасу. Це ж чистої води брехня. Серед макаронів і гречки, які везуть в Україну 100% заховані російські солдати, які прибувають на Схід для підсилення так званих ополченців. Ворог є ворог, а тим більше, коли існують сотні доказів того, що путін безпосередньо веде війну проти України. Він фінансує терористів, засилає сюди своїх найманців, вбиває наших людей, руйнує економіку, а ми приймаємо від нього допомогу. Таким чином він хоче замилити всім очі і показати, що Росія не має нічого спільного з війною в Україні, а наші керівники йому в цьому активно допомагають. Ми що настільки не маємо гордості, щоб приймати ці жалюгідні подачки з Кацапстану? Чи ми настільки бідні, що мусимо годувати Донбас російськими макаронам? Вирішення проблеми дуже просте: Хай наші чиновники і військове керівництво менше краде і заробляє на війні і ми не те, що Донбас, ми всю Росію аж до Камчатки нашою гуманітарною допомогою завалимо.
Цікаво, як би реагував пан Президент, якби керівництво "Конті" нагло йому пхало в шоколадки отруту і запевняло, що це горіхи? Треба бути батьком свого народу і думати в першу чергу про нього, а вже потім про сусідів і міжнародні домовленості. Тим більше, що Європа їх не надто дотримується і як завжди глибоко до нереальності стурбована і співчуває.

Про вибори в УПЦ МП: 
Сьогодні в Києво-Печерській Лаврі розгорнувся ще один фронт боротьби за Україну. Побачимо, чи православні священнослужителі приймуть вольове рішення і раз і назавжди відірвуться від московського попа Кіріла, чи й надалі існуватимуть як підрозділ ФСБ, руйнуючи Україну зсередини. 
Коли почалось АТО, ми часто отримували інформацію, що в будівлях МП помічено людей в камуфляжах, часто приїжджають вантажівки і розвантажують якісь якщики. На мою думку, масковські попи не роблять нічого іншого, крім того, що вводять в оману простих віруючих. В них давно нема нічого святого. В Україні має бути не три православних церкви, а одна єдина Українська православна церква з українськими священниками-патріотами, а головного агента Кремля - Кіріла і всіх його прихвоснів - кгбістів та бізнесменів в рясах - треба гнати з України. Хай на Колимі і Магадані проповідують свій "русскій мір". 
І взагалі, що в суверенній незалежній державі робить "церква" сусідньої держави? Подумайте лише: Українська Православна Церква Московського Патріархату. Хтось з Вас чув про українське місто Москва? Я - ні, тоді що це за "церква" взагалі така, яка позабирала основні наші святині і за гроші простих віруючих українців годує свою агентуру лобстерами і їздить на лексусах?

Про штаб АТО:
Театр поганих акторів. Цю війну виграють прості бійці та прості командири, які знають, що таке спати в окопах. Штабні щурі здатні лише красти, брехати і уникати відповідальності. 

Про допомогу:
Ви не уявляєте скільки наслухався про те, як тонами продають пальне "наліво", як перепродують волонтерську допомогу тим же солдатам, яким вона призначена. Щоб ви усі розуміли, що зі 100% допомоги, яку ви збираєте, тільки половина доходить до бійців. Велику кількість крадуть офіцери на складах, після чого в 3 рази дорожче продають особовому скаладу. Порада усім: Передавайте допомогу тільки напряму солдатам. Для прикладу: моя сестра купила 100 комплектів форми і завезла хлопцям на полігон, але форму віддали особисто в руки кожному солдатові. 
Багато вантажу просто не доїжджає до місця призначення, переважно терористи обстрілюють. Ну і найгірший факт - це лжеволонтери, які Вас обкрадають. Тому передавайте допомогу лише через перевірених людей і організації. 

Про Героїв: Я схиляю голову перед синами України, які віддали життя за нас. Вони житимуть вічно в наших серцях. Ми переможемо і ворог сповна відповість за кожного нашого загиблого побратима. Вічна слава Героям України!

https://vk.com/public65375017

Прикреплённые изображения:
snova На сьогодні
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо