Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Drobovik » 2014 » Сентябрь » 7
Drobovik Наш успіх-наша ЄДНІСТЬ!

Drobovik


Оценка: 3.0/5 Голосов: 4

Наш успіх-наша ЄДНІСТЬ!

07.09.2014, 12:57:09 1615 3.0 0

Вперше за роки Незалежності наша країна в досить скрутному, та не до кінця зрозумілому становищі. Кожен пересічний громадянин цілком свідомо розуміє ситуацію, яка склалася на сході України. Так звана антитерористична операція, хоча де факто цілком реальна війна, набирає все більше обертів, та з кожним днем забирає нові життя наших співвітчизників.

Подій, які ми пережили за останні кілька місяців, з точки зору інтенсивності вистачило б років на 20 років історії. Вони безпосередньо впливають на всі прошарки та напрямки суспільства. І як не дивно, такі події згуртовують людей, якими б вони не були і в якій би частині країни мешкали, відчувається їх монолітність і непохитність навколо спільної ідеї, навколо спільної проблеми.

Сьогоднішнім завданням кожного свідомого громадянина в нашій не простій ситуації має стати єднання, без паніки, жодних істерик, максимальна підтримка армії та добровольчих батальйонів і звісно готовність особисто захищати цілісність і соборність своєї держави.

Українці вміють бути стриманими і терплячими, чи то пак толерантними, але коли вривається терпець - нас не зупинити. Є досить кумедна народна мудрість: «доки українці не позбирають врожай, жодних війн і революцій вони не починають, а з приходом вересня хай ворог начувається».

Наша перемога неможлива без єдиної ментальності, бо без неї не може бути нації як такої. А для успішності української нації необхідна незалежна, єдина, неподільна, соборна Україна, а ті, кого не влаштовує бути її частиною, мають виїхати і не заважати її розвитку і розквіту.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо