Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Apsurdolog » 2014 » Сентябрь » 29
Apsurdolog КУРС МОЛОДОГО ЕКОЛОГІЧНОГО БІЙЦЯ

Apsurdolog


Оценка: 2.3/5 Голосов: 3

КУРС МОЛОДОГО ЕКОЛОГІЧНОГО БІЙЦЯ

29.09.2014, 21:25:53 1801 2.3 0

З 26 по 28 вересня 2014 року в мальовничому куточку Косівщини(Івано-Франківська область), відбулась ШКОЛА ГРОМАДСЬКОГО ЕКОЛОГІЧНОГО АКТИВІСТА(ШЕГА).
Шістдесят молодих та енергійних представників громадських організацій, серед них – єдиний представник Житомирщини: Ігор Ковтун(ГО ЩИТ ЖИТОМИРЩИНИ), навчалися діяти в царині екології.

Організаторами проекту стали: Лілія Ткаченко – голова ГО «Українські Креативні Реформатори», Ірина Замуруєва еколог, Віталій Світлик Центр політичних студій та аналітики.
Олександр Солонтай(експерт Інституту Політичної освіти), на початку свого виступу («Ефективна взаємодія з державним сектором»), відмітив: «Я давно вже не бачив в одному місці, такої кількості молодих та цілеспрямованих активістів екологічного руху».
Яскравим враженням, яке часто межувало з шоком, став виступ директора благодійного фонду доброта(Донецьк) – Якова Рогаліна. «Ми єдиний благодійний фонд, який на протязі всіх цих подій, у донецькому регіоні, продовжуємо свою діяльність, заради підтримки життєдіяльності медичних і соціальних закладів», – сказав цей чудовий лікар і ефективний менеджер. Натомість його практичні поради в галузі фандрейзингу, очевидно, стануть у нагоді під час взаємодії з потенційними спонсорами екологічних проектів.(продовження в наступному блозі) (Ігор&Еко)

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо