Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » BergMann1 » 2014 » Октябрь » 5
BergMann1 Про одного з кандидатів в депутати

BergMann1


Оценка: 3.7/5 Голосов: 3

Про одного з кандидатів в депутати

05.10.2014, 22:46:30 1929 3.7 0

ЕСЛИ КОММУНИСТЫ ПРО КОГО-ТО ГОВОРЯТ ПЛОХОЕ, ЗНАЧИТ ЭТО ХОРОШИЙ ЧЕЛОВЕК.

Останнім часом читаю сайти Житомира і коменти деяких. Складається стійке враження, що іде цілеспрямована негатив-кампанія проти одного з кандидатів в нардепи по 62 округу.
Тому мені прийшла думка зібрати про нього невеличку позитив-інфу лише по одному питанню і викласти тут, бо багато хто про цю його діяльність нічого не знає, а значить вони скоріш повірять чорному піару в тих коментах, ніж навпаки, бо за стільки років звикли, що якщо людина багата - значить погана. Совковий менталітет.
Вся інфа доступна в Мережі тому посилань не даю. Як кажуть в Інеті

Я ПРОСТО ПОЛОЖУ ЭТО ТУТ

За весь період АТО компанія «Фаворит» надала благодійної допомоги на загальну суму понад один мільйон гривень.

Юлія Толмачова, яка раніше збирала кошти для онкохворих дітей, узялася допомагати військовослужбовцям 30-ої механізованої бригади з Новограда-Волинського. За словами волонтера, у Житомирі було важко знайти підприємців, які б погодилися брати на себе серйозні витрати, але у «Фавориті» їй не відмовили.
За словами засновника компанії «Фаворит» Борислава Розенблата, допомогу для армії і передачі, які зносять житомиряни у пункти збору, вони відправляють регулярно. Втім, чоловік закликає житомирських бізнесменів не стояти осторонь і активніше долучатися до цього процесу. «Мені багато хто говорить: я гроші не даю, бо ними неправильно користуються. Добре, не давайте гроші. Купіть самі, завезіть Юлі Толмачовій, я образно кажу, на Бородія, 32. Завезіть цю посилку, передайте, вона дійде до місця, машина її туди сто відсотків довезе. І будете знати, що ви дійсно комусь в житті допомогли. І потім, коли пройде час, і ми будемо в підручниках вже читати про ці події, ви з гордістю зможете сказати своїм дітям: я брав участь, я допомагав нашій армії», - підсумовує підприємець. Нагадуємо контакти для надання допомоги та підтримки: Адреса: м. Житомир, вул. Бородія, 32/98 Тел. (0412) 465-754

Волонтер, председатель благотворительного фонда «Всесвіт за майбутнє» Юлия Толмачева, уже третий раз доставившая лично гуманитарную помощь на передовую.
Юлия благодарит за помощь женщин из Чудновской РДА, всех небезразличных житомирян, Бориса Розенблата (компания «Фаворит»), Владимира Голинчака и группу спортсменов со Львова, Сергея Ткачука из самообороны Житомира, Василия Тимощука (фирма «Цитрусы»), фирма «Марьян» и др. - Мое мнение – армия держится за счет волонтеров. Спасибо украинцам, которые ездят, рискуют своей жизнью, потому что обстреливают машины. Спасибо всем, кто откликается, - говорит Юлия.

Заместитель командира 30-й механизированной бригады из Новоград-Волынского Сергей Заболотный поблагодарил украинцев за поддержку и помощь, которую они собирают для армии. По его словам, львиная доля обеспечения его бойцов всем необходимым ложится на плечи простых украинцев и волонтеров, которые возят передачи на передовую, собирают средства и закупают вещи для военных. «Я уже не раз говорил и еще раз повторю, что предложил бы переименовать Вооруженные силы Украины в Народную армию. Ибо без помощи народа нам было бы очень и очень плохо. Поверьте мне, в эту трудную минуту, что делает народ для армии, очень важно. Очень помогают волонтеры. Юлечка Толмачева - наш ангел-хранитель, не раз была с нами на передовой, привозила продукты, форму, приборы ночного видения и даже беспилотники. Борис Розенблат, я знаю, очень сильно помогает нам и выделяет деньги для закупки тепловизоров, приборов ночного видения, форму недавно подвезли, продукты привозят. В крупных городах, в Житомире, есть три пункта по сбору помощи для наших военнослужащих 30-й бригады», - рассказывает Заболотный.

Две житомирские фуры, которые доставили помощь 95-й бригаде, везут в отпуск 70 бойцов. 14 липня 2014 «Две фуры, которые с продуктами, снаряжением и личными посылками 11 июля отправились в очередной раз в расположение 95-й отдельной аэромобильной бригады на востоке Украины, после выгрузки в Славянске везут в отпуск в Житомир 70 бойцов», - сообщили волонтеры. Напомним, каждую пятницу из Житомира в Славянск отправляются фуры с помощью для 95-й бригады. Помощь собирают волонтеры, связаться с которыми можно по телефону (0412) 465-754 или по адресу ул. Бородия, 32/98.

Житомирські десантники чекають на теплі речі та радіють фурам «Фаворит»
До щотижневої відправки вантажу військовим з 95-ї бригади долучається все більше благодійників та простих житомирян. Саме таке об’єднання зусиль мешканців міста, представників влади та бізнесу протягом п’яти місяців дозволяє забезпечити наших героїв
https://www.youtube.com/watch?v=f2slI5SMyNU

Самі військові вже знають – щотижня приходить благодійна допомога. Телефонують рідним та благодійникам, самі формують список необхідного в першу чергу. Коли на горизонті бачать фуру – радіють, звісточка від рідних із Житомира приїхала
Денис Пісков, начальник речової служби 95 бригади
«Хлопці зустрічаючи фуру Фаворит раді бачити водія Федора. Він уже їм як батько як брат, ріднесенькій. Вони його зустрічають, вони радіють, тому, що це частинка Житомира, вона приїжджає туди і кожна маленька звісточка і кажна СМСочка, і кожен дзвіночок для хлопців це неабияка допомога. Перемога кується не тільки на фронті, але і в тилу.

13 вересня близько 7 тис. грн. зібрали активісти волонтерського центру Борислава Розенблата на медикаменти для шпиталю у перший день благодійного розпродажу футболок та магнітів з патріотичним принтом «Житомир в орнаменті».
Варто зазначити, що Борислав Розенблат і його родина постійно опікуються 30-ю окремою механізованою бригадою з Новоград-Волинського та 95-ою окремою аеромобільною бригадою з Житомира. За весь період АТО компанія «Фаворит» надала благодійної допомоги на загальну суму понад один мільйон гривень. На ці гроші купувалися харчі, форма, берці, засоби зв'язку, тепловізори, приціли та інші необхідні військовим речі.

40 тонн помощи передали армии жители Житомирщины
Об этом сообщает Цензор.НЕТ со ссылкой н апресс-службу Министерства обороны Украины. В ведомстве отметили, что благотворительную помощь для ВС Украины неравнодушные граждане региона собирают ежедневно. Они везут военным вещи первой необходимости в условиях войны - каски, бронированные защитные листы и бронежилеты.
"Желание помочь житомирян впечатляет - собрали почти 40 тонн необходимых вещей для военных отдельной аэромобильной бригады. Это - питьевая вода, белье, носки, средства личной гигиены, запчасти и инструменты для военной техники, средства связи, фонарики, каски, бронежилеты", - рассказали в пресс-службе. Кроме того, работники житомирской компании "Фаворит" добровольно перевели свой однодневный заработок на нужды военнослужащих. В общем собрали сумму в 70 тысяч гривен.
---

І це лише про допомогу ЗСУ та добровольцям, а ще ця людина є активістом євроМайдану з першого дня і також значно допомагав нашим на Майдані.

Мені просто цікаво, ті, хто пишуть замовні брудні коменти, вони хоча б на 100 гривень допомогли Майдану та нашим воякам на фронті? Вони щось позитивне зробили для країни в цей надважкий час?
І головне, а чи не є така громадянська патріотична позиція цієї людини позитивним чинником? Звісно, ніхто не каже, що громада повинна розслабитись і все. Навпаки, я кажу про те, що людина, яка має таку суспільно-політичну позицію, така людина буде так само поводитись в політиці, а контролювати такого політика в рази легше, бо якщо він патріот і громадянин аж до глибини своєї кишені (дивись ще раз скільки всього зробив "Фаворит"), значить він свідомо обрав цей шлях і він має гідність не просто тут жити , але бути Громадянином України.

Так що, шановні читачі сайтів, завжди цікавтесь тим, про кого пишуть щось чорноPRрне wink

Прикреплённые изображения:
BergMann1 Про одного з кандидатів в депутати
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо