Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » SergioRomes » 2014 » Октябрь » 13
SergioRomes Збережемо ліс від тотальної вирубки

SergioRomes


Оценка: 5/5 Голосов: 1

Збережемо ліс від тотальної вирубки

13.10.2014, 12:41:09 1953 0.0 0

Хочеш щось сховати поклади на видному місці або як кажуть в нас в народі, що на злодію шапка горить.

В 64му виборчому окрузі, що на Житомирщині розгортається справжня санта-барбара. В рамках своєї, мабуть, найбруднішої передвиборчої кампанії кандидат в депутати Андрій Озерчук знову вдається до відвертої брехні та жорстких маніпуляцій. Так напередодні стало відомо в бесіді з головою сільської ради, що Андрій Озерчук використовуючи службове становище будучи депутатом обласної ради та маючи вплив на голів сільських рад дав їм вказівку розповсюджувати серед населення чутки, брехню, ніби В. Пехов ріже ліс в Овруцькому та Лугинському районах і вивозить його за кордон. За інформацією одного з голів сільської ради таку інформацію мають поширювати всі голови сільрад, бо була дана команда зверху.

Для довідки. Андрій Озерчук є директором ДП «Укрторф» та має інтереси в альтернативних видах палива: дрова(лісоматеріали), пеллети, топливні брикети інше. Це не для кого не секрет і про це всім загальновідомо. Але є одне але. Хтось може це назвати простим збігом обставин. Але задуматись варто. За інформацією місцевих жителів Овруцького, Олевського, Коростенського та Лугинського районів на виборах в 2012 всі місцеві підприємці та підприємства в кого є пилорами та хто займається лісом підтримували Андрія Озерчука.

Нічого не хочу сказати але записано зі слів місцевих жителів. І сьогодні ми можемо спостерігати підтримку Озерчука знову ж таки тими самими підприємцями. На тих же самих виборах в 2012 році коли Озерчуку стало зрозуміло, що він пролітає з депутатським кріслом він активно почав підтримувати та агітувати голосувати за комуніста Тимошенка. Чому? Є одна версія що нібито це його друг та побратим. Але це тільки версія після того вони не позиціонували себе як друзі(це погано для бізнесу). Так яку ж ціну заплатив Тимошенко за підтримку Озерчука? А відповідь на самісінькій поверхні. Але трохи ліричного відступу. Багато хто знає як умілі підприємці, хто займається лісом виписують по накладній 1 куб лісу а вирізають 5 а то і більше. Озерчук також не гидував таким промислом.

Маючи на Житомирщині розгалужену сітку підконтрольних пилорам кандидат Андрій Озерчук використовуючи зв’язки та службове становище кришував такий нелегальний бізнес. За що в народі отримав прізвисько лісоруб. Однак повернемось до Тимошенка. Незаконно вирізаний ліс на своїй території збувати було небезпечно і Озерчук мріяв про міжнародні ринки свого нелегального бізнесу і збувати ліс та лісоматеріали за кордоном. Але для цього необхідна була своя людина на митниці. І такою людиною для Озерчука мав би стати Тимошенко а тим паче якщо це буде ще й народний депутат. Тоді кому ж як не Тимошенку віддати свої голоси та підтримку в обмін на допомогу в бізнесі. В такому випадку для Озерчука відкривались зовсім нові перспективи в незаконній та корупційній діяльності.

Тому свідомі громадяни, голови сільських рад, які переживають за ліс – всенародну гордість та багатство України не хочуть поширювати відверту брехню і допускати до влади, до ще більшої влади Озерчука Андрія. Люди знають сурову правду. Іноді риба гниє не з голови.
Завжди Ваш,

Громадський діяч, активіст, журналіст Сергій Наріжний.

Прикреплённые изображения:
SergioRomes Збережемо ліс від тотальної вирубки
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо