Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Apsurdolog » 2014 » Ноябрь » 12
Apsurdolog Вчимося економити ресурси.

Apsurdolog


Оценка: 3.0/5 Голосов: 2

Вчимося економити ресурси.

12.11.2014, 16:45:58 1551 3.0 0

11 листопада відзначався міжнародний день енергозбереження.

Ця дата була ініційована організацією SPARE, це екологічна програма, яка опікується питаннями економії енергоресурсів серед школярів. Хто читає цей блог не вперше знає, що з 2014 року в Березівському навчально-реабілітаційному центрі, впроваджено курс «Я і енергія» за програмою SPARE. Його метою є запровадження елементів екологічної освіти серед дітей, що мають вади слуху.

Одним із заходів цього курсу стало відзначення міжнародного дня енергозбереження у стінах Березівського НРЦ. Заняття підготував і провів вчитель біології і екології, випускник Школи Екологічного Громадського Активіста(#ШЕГА) – Ковтун І.М. В рамках заходу була проведена виставка дитячих малюнків з теми «Енергозбереження», організовано коментований перегляд мультфільмів, які унаочнили основні питання даної проблеми. Крім того діти отримали конкретні практичні знання, щодо економії енергоресурсів.

Жваву зацікавленість школярів з вадами слуху викликали прості приклади, які проілюстрували важливість економії тепла і світла у наш скрутний час.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо