Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » ViktorK » 2014 » Декабрь » 23
ViktorK Кривавий День міліції 2014. Відео

ViktorK


Оценка: 4.1/5 Голосов: 9

Кривавий День міліції 2014. Відео

23.12.2014, 12:58:55 3859 4.1 0

20 грудня 2014 року у приміському кафе Житомира було по — звірячому побито подружжя — Тетяну Шевченко та Віктора Яруту. Міліціонер на прізвище Лисак тримав Тетяну за волосся і бив ногами в обличчя. Допомагали йому в цьому звірстві активіст АТО Мазурек (свідчення місцевих мешканців) та жінки — супутниці нападників. Віктора Яруту закатували майже до смерті, ставали ногами на його закривавлену голову і зламали верхню щелепу. Чоловік ледь не помер у лікарні, артеріальний тиск від втрати крові був вже нижчим за критичний. 


За інформацією свідків і жертв побиття, коли вони святкували в тому кафе 50 — річчя свого знайомого, до приміщення декілька разів забігали діти віком від 6 до 9 років і трохи бешкетували. Тетяна ввічливо зробила зауваження і запитала у дітей, де їхні батьки, після чого ті вийшли. Через кілька хвилин з сусіднього приміщення, де відпочивала інша компанія, прийшли сваритись підігріті алкоголем мами діточок, поматюкались, посварились. При цьому одна з матусь, роблячи непристойні жести, називала себе "вчителькою року". Але з'ясування відносин на цьому не скінчилось, до кафе увірвалися троє чоловіків і почали бити відвідувачів, а жінки завзято їм допомагали. Звірі припинили розправу і втекли лише тоді, коли почули, як хтось викликав міліцію і швидку допомогу.

Обставини злочину до кінця не з'ясовані, наразі встановлюються особи нападників. Кафе обладнане системою відеоспостереження, але станом на 22.12.2014 р. міліціонери — розслідувачі навіть не спромоглися вилучити відеозапис події.

З Тетяною Шевченко можна зв'язатись, зателефонувавши 093-159-70-50 

Ось що повідомляє Олег Шевченко, син побитого подружжя: смотрите что я нашел http://vk.com/id171302197. Есть вот такая вот девушка, с фамилией Мазурик. А теперь смотрим дальше — друзья, есть Виктор Мазурик, страница удалена, и еще страниц 5 удаленных. Я вот что думаю, они сразу потерли свои страницы, но этим самым в этом списке они сильно выделяются, видно и имена и фамилии. У Виктора даже под удаленной страничкой висит «В/Ч А 1910» 

24.12.2014р. Олег Шевченко повідомив, що один з підозрюваних, Мазурик, служить у 95 аеромобільній бригаді, а інший, Лисак, охороняє суди у складі підрозділу судової міліції «Грифон». Про інших нападників будь — які дані постраждалим не відомі, впізнання не проводилось. Після того, як до справи візьметься адвокат, ми отримаємо більш достовірну інформацію, яку оприлюднимо. Запитувати про щось УМВС України в Житомирській області гидко, тому що ми вже звикли до того, що міліційний прес-центр зазвичай бреше.

24.12.2014р. в Ютубі під відеороликом з'явився цікавий коментар: Roman Kycher я Кучер Роман, директор этого кафе! То что здесь врут эти граждане, скоро станет предметом суда о клевете! Кто обратился,тот и получил видео! Сейчас видео извлечено милицией,идет следствие! кстати мое мнение, что эту драку начали как раз те кто с синяками на глазах на этом видео в ютубе! ближайшее время видео будет передано для журналистов,для обективной оценки! тел.для журналистов 067-776-00-10.

26.12.2014р. Фізичний стан Тетяни Шевченко значно погіршився, процедура впізнання ще не проводилась

А ось про що радісно повідомляє в ютубі під відеороликом директор кафе:

Roman Kycher

 результат есть! видео в ПОЛНОМ ДОСТУПЕ получила милиция, прокуратура.......... это видео показали «пострадавшим»,им обьяснили статью о ЗАВЕДОМО НЕ ПРАВДИВЫХ ПОКАЗАНИЯХ.......... и все стало не так как на ЛЖИВОМ ВИДЕО ВЫШЕ
З чого можна зробити попередній висновок, що на постраждалих тиснуть

Я не здивуюсь, якщо незабаром з'ясується, що громадяни побили себе самі.

27.12.2014р.  «А был ли мальчик?»  http://youtu.be/4AFfeNZmADE


Прикреплённые изображения:
ViktorK Кривавий День міліції 2014. Відео ViktorK Кривавий День міліції 2014. Відео ViktorK Кривавий День міліції 2014. Відео ViktorK Кривавий День міліції 2014. Відео
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо