Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » RomanDavydenko » 2014 » Декабрь » 30
RomanDavydenko Укрпошта мінімізує ризики пересилання небезпечних предметів

RomanDavydenko


Оценка: 2.3/5 Голосов: 3

Укрпошта мінімізує ризики пересилання небезпечних предметів

30.12.2014, 17:00:11 2184 2.3 0

З метою недопущення пересилання у посилках зброї, боєприпасів та вибухових речовин Укрпоштою посилено заходи безпеки. Зокрема, усі пакунки перед відправленням адресату оглядаються в присутності клієнта працівником поштового відділення, лише після чого запечатуються та відправляються за місцем призначення.

 

Такі заходи пов’язані з почастішанням випадків провокацій, незаконного втручання в роботу операторів поштового зв’язку та пересиланням заборонених відправлень як на території Луганської та Донецької областей, так і по Україні в цілому.

 

Посилено заходи безпеки і на самому підприємстві. У зв’язку з перерахуванням на рахунок одного з банків великої суми коштів новопризначеним керівником Укрпошти Ігорем Ткачуком підписано розпорядження про проведення службової перевірки.

 

«Сьогодні банк не віддає нам ці кошти, – відзначає в.о. генерального директора Укрпошти Ігор Ткачук. – Ми виставили декілька платіжок, однак все одно не можемо повернути кошти. Ці гроші є вкрай важливими для підприємства. Для мене як керівника дуже важливо розібратися та з’ясувати, чому ці гроші було перераховано».

 

Детальніше, як реагують працівники відділень та клієнти на додаткові заходи безпеки Укрпошти, а також про ситуацію з перерахуванням коштів – в сюжеті телеканалу ICTV

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо