Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Bislan » 2015 » Январь » 29
Bislan Починаємо рік, перший турнір в 2015-му

Bislan


Оценка: 4.2/5 Голосов: 5

Починаємо рік, перший турнір в 2015-му

29.01.2015, 10:11:27 2035 4.2 0

Шановний читачу, ось вже майже рік "Житомирська обласна федерація греко-римської боротьби" проводить дитячі турніри по області з греко-римської боротьби. Вкладаючи в цей спорт всі можливі наші сили ми вже почуваємо деякі позитивні зміни, дітям подобається цей вид спорту, і поступово з'являється інтерес до боротьби не тільки у друзів спортсменів а також і у батьків, так,... саме так, порівнюючи із минулим роком на обласні змагання, з області та міста приїжджали тільки спортсмени, тренера і представники ДЮСШ, наразі підтримати дітей на килимі приїжджають друзі, батьки та близькі. Це хороший знак, і для мене як Президента Федерації зростання зацікавленості до боротьби каже тільки про одне - ми на вірному шляху.

Так, як би не хотілось би казати подібні речі але, спорт в Україні вже давно переживає не легкі часи, хочеться відчувати дійсну підтримку держави в розвитку спорту та його інтенсивній пропаганді в молодь, іноді дуже гірко дивитись на молодь знівечену алкоголем негативним оточенням, дитину потрібно відгороджувати від подібного оточення, можливо навіть саджати в замкнуте коло: школа, спортзал, домівка, уроки та відпочинок і так щодня, але нажаль не всіх вдається врятувати від сучасного жорстокого оточення. Але, маємо робити добрі справи і надалі продовжуватимемо вкладати всі зусилля в дітей, за ними наше майбутнє, майбутнє держави!

Користуючись нагодою, запрошую всіх бажаючих на черговий обласний турнір з греко-римської боротьби, підтримати юних спортсменів на килимі. Висловлюю подяку ВГО "Діаспора чеченського-народу" за допомогу в розвитку Федерації греко-римської боротьби.

Турнір відбудеться 30 січня 2015 р. за адресою:
Київська 106 (Школа з боротьби)
Зважування: 10:00
Початок турніру на 11:00


Президент Житомирської обласної федерації греко-римської боротьби
Гелагаєв Біслан Лукманович

Прикреплённые изображения:
Bislan Починаємо рік, перший турнір в 2015-му
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо