Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » FRIZht » 2015 » Март » 18
FRIZht Член клубу реформаторів, Іло Глонті запросив студентів Житомира в «Школу молодих реформаторів»

FRIZht


Оценка: 5.0/5 Голосов: 1

Член клубу реформаторів, Іло Глонті запросив студентів Житомира в «Школу молодих реформаторів»

18.03.2015, 00:23:32 2443 5.0 0

Іло Глонті, член клубу реформаторів, на протязі двох днів 12 та 13 березня  зустрічався з студентами житомирських вузів. Активну участь в організації приїзду прийняла громадська організація ФРІ. Грузинський реформатор  розповів про створення нових проектів «Hacking School» та «Клуб молодих реформаторів».
12.03.15 в 10.00 молодий грузинський реформатор виступив у Житомирському національному агроекологічному університеті.
 
 
http://ctv.ua/video/item2079.html
 
О 14.00  про необхідність участі молоді в прийнятті реформ Іло розповів студентам Житомирського державного університету І.Франка
   
http://www.0412.ua/news/766079
 «Як боротися з корупцією можуть люди, які багато років самі ж її і створювали ?»
 Саме молоді та амбіціозні люди повинні створювати реформи в країні, переконаний Іло.
12.03.2015  о 18.00 Іло Глонті розповів про проекти «Hacking School» та «Школа молодих реформаторів» активній громаді Житомира, збори якої проходили в міській раді міста. Також на зборах обговорювали реформи в Грузії, можливості перенесення їх в Україну, про систему освіти, необхідність її зміни та вдосконалення.

Одразу по закінченню зустрічі, Іло Глонті, член команди реформаторів М.Саакашвілі, виступив у прямому ефірі телеканалу СК1 в программі «Післямова. Наживо»:  https://www.youtube.com/watch?v=bITzA3fYVYY
 
13.03.2015

Відбулася зустріч Іло Глонті зі студентами Житомирського державного політехнічного університету. На ній детально обговорювались клуби «Hacking School» та «Клуб молодих реформаторів». Також на яскравих прикладах Іло пояснив молодому поколінню про необхідність їх участі в створенні нових реформ, та чому зміни в Україні не можна відкладти.
 
Пізніше цього ж дня – відбулася перша зустріч житомирських організаторів «школи молодих реформаторів».

Детальну інформацію про Клуб молодих інформаторів можна дізнатися на сайті:
https://www.facebook.com/pages....4387054

Прикреплённые изображения:
FRIZht Член клубу реформаторів, Іло Глонті запросив студентів Житомира в «Школу молодих реформаторів» FRIZht Член клубу реформаторів, Іло Глонті запросив студентів Житомира в «Школу молодих реформаторів» FRIZht Член клубу реформаторів, Іло Глонті запросив студентів Житомира в «Школу молодих реформаторів» FRIZht Член клубу реформаторів, Іло Глонті запросив студентів Житомира в «Школу молодих реформаторів» FRIZht Член клубу реформаторів, Іло Глонті запросив студентів Житомира в «Школу молодих реформаторів» FRIZht Член клубу реформаторів, Іло Глонті запросив студентів Житомира в «Школу молодих реформаторів» FRIZht Член клубу реформаторів, Іло Глонті запросив студентів Житомира в «Школу молодих реформаторів» FRIZht Член клубу реформаторів, Іло Глонті запросив студентів Житомира в «Школу молодих реформаторів»
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо