Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » GoldenFish » 2015 » Март » 23
GoldenFish Демарш депутатів або вплив сонячного затемнення?

GoldenFish


Оценка: 4.0/5 Голосов: 4

Демарш депутатів або вплив сонячного затемнення?

23.03.2015, 11:04:38 1807 4.0 0

Вчора відбулося друге пленарне засідання депутатів Житомирської міської ради. Для пересічних житомирян ця подія залишилася поза увагою.
Питань на яких можна було попіаритися майже не було, тому весь склад житомирських активістів залишився без роботи.

Довгоочікуване вирішення проблеми з квіткарями черговий раз відклалося. Житомирський "Шанхай", як його вже прийнято називати, простоїть допоки усі плани та амбіції зацікавлених депутатів не будуть задоволені хоча б частково.

Не пройшла й пропозиція Сергія Онищука, якого зараз особливо турбує проблема маркування товарів у супермаркетах та запровадження рубрик "Геть російського окупанта" у СМІ. Мовчати, що пропозиція "Свободи" є звичайним піаром, стане тільки лінивий або член цієї партії. Виникає відчуття, що свободівці здатні лише боротися з бабусями, зганяючи бійців-спортсменів під стіни ОДА.

Очікуваним стало депутатське звернення Едуарда Кругляка з проханням звільнити його з посади заступника міського голови з питань ЖКХ за власним бажанням. Не зважаючи на те, що 11 березня це прохання не підтримали, вчора "за" проголосувало 40. Що змінилося у свідомості депутатів за тиждень залишається таємницею.

Цілком ймовірно, що посаду заступника займе Володимир Кропивницький, який вже має досвід у справах ЖКХ. Його спроби відбілити репутацію після скандалу зі спредами здаються безнадійними, а маніпулювання релігійними поглядами, як мінімум, кумедними, як максимум-бридкими.
Можливим кандидатом є також Микола Савенко з його активною життєвою позицією та зваженими поглядами на проблеми міста.

Розгляд питань показав, що депутатський корпус не здатний до плідної співпраці, а лише займається перетягуванням ковдри. Необдумані суперечки та заговорення земельних питань, аж ніяк не на користь звичайних житомирян.
Протистояння сил Любові Цимбалюк та прибічників Сергія Сухомлина перетворюється з холодної війни на справжній спекотний бій. Занепокоєний вигляд Любові Володимирівни важко приховати, адже, погодьтеся, складно працювати в умовах демаршу депутатського складу. Такі депутати, як Михайлець, Боровська, Рабінович, Мірошніков, що відкрито підтримують Сергія Сухомлина, на сесію просто не прийшли. Збіг чи бойкот?

Як зазвичай буває, коли два конкуренти зайняті обливанням брудом один одного та спробами скомпрометувати чиюсь діяльність, перемагає третій. Тому великі шанси у виборчих перегонах має "Самопоміч". Якщо Наталія Чиж активно займеться не лише питаннями дитячого харчування, що теж є важливим, а й інфраструктурою міста, цілком вірогідно, що житомиряни підтримають її, а Любов Володимирівна та Сергій Іванович у запеклій боротьбі і не помітять, як залишилися без свого ласого шматочка.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо