Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » snova » 2015 » Март » 25
snova ДОБРОВОЛЬЦІ – ЗАПОРУКА УКРАЇНСЬКОЇ ПЕРЕМОГИ!

snova


Оценка: 2.3/5 Голосов: 6

ДОБРОВОЛЬЦІ – ЗАПОРУКА УКРАЇНСЬКОЇ ПЕРЕМОГИ!

25.03.2015, 22:41:50 1887 2.3 0

Держава Україна вступила у цю війну непідготовленою. Цілеспрямований розвал Армії, котрий відбувався і при Кучмі, і при Ющенку та Януковичу, дався взнаки. Ситуацію врятувало передусім швидке розгортання добровольчого руху.
Попри те, що рівень боєздатності Збройних сил України суттєво зріс, добровольці і сьогодні залишаються авангардом спротиву московській агресії.
З огляду на це цілком імовірним є тиск Кремля на нинішню українську владу з вимогами ліквідувати добровольчі формування. В пункті 10-му «Комплексу заходів по виконанню Мінських домовленостей» безпосередньо йдеться про роззброєння формувань, котрі не входять в систему МО, МВС та СБУ (під прописану у «Комплексі заходів» категорію «незаконних груп» підпадають саме українські добровольці, оскільки заколотники із «ДНР» та «ЛНР» у рамках «Закону про особливий порядок самоврядування» мають перетворитися на «загони народної міліції»). Крім того, цілком прогнозованим є розпуск чи відвід із фронту тих добровольчих формувань, котрі підпорядковуються МО або МВС, у зв’язку з таємними домовленостями у Мінську.
Військово-політичний рух «Правий сектор» застерігає владу від необачних кроків, спрямованих на послаблення обороноздатності нашої країни шляхом роззброєння і відводу з фронту добровольчих формувань.
Добровольчий Український Корпус і надалі буде боронити українську землю, і нам не потрібний жоден дозвіл, щоб цим займатися! ДУК «Правий сектор» – це воюючі на передовій формування, а також низка запасних батальйонів у різних областях нашої країни, це налагоджена система вишколу новобранців і волонтерського забезпечення, це тисячі людей, об’єднаних бажанням захистити власну Вітчизну. Жодні Мінські домовленості чи таємні переговори не завадять нам цього робити!
Провід Військово-політичного руху «Правий сектор»

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо