Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » snova » 2015 » Май » 2
snova Новости с Бердичева

snova


Оценка: 3.0/5 Голосов: 4

Новости с Бердичева

02.05.2015, 17:30:38 3160 3.0 0

Міський голова Бердичева Василь Мазур та його заступники порушили закон «Про засади запобігання і протидії корупції»

Ідеться про положення частини другої статті 12 Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції», яким встановлено, що відомості, зазначені у декларації про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік міського голови та його заступників, секретаря міської ради підлягають оприлюдненню протягом 30 днів з дня їх подання шляхом розміщення на офіційних веб-сайтах або опублікування в офіційних друкованих виданнях відповідних державних органів та органів місцевого самоврядування. Відповідні відомості, розміщенні на офіційних веб-сайтах державних органів та органів місцевого самоврядування, оприлюднюються на термін не менше одного року.

Згідно закону «Про засади запобігання і протидії корупції» декларації міського голови Бердичева Василя Мазура та його заступників, а також секретаря міської ради Бердичева Василя Толочко повинні були б опубліковані на офіційному порталі Бердичівської міської ради чи газеті «Земля Бердичівська» до 1 травня 2015 року. Але цього не відбулося. Таким чином бердичівські чиновники порушили закон та ще раз показали своє реальне ставлення до протидії корупції в Бердичеві.

ЖООЗЛ очікує реакцію місцевої прокуратури, яка, можливо, допоможе керівництву місцевого самоврядування Бердичева почати виконувати елементарні норми антикорупційного законодавства.


Бердичівська міжрайонна прокуратура 
Слівінський
Віктор Олександрович 
13300,м. Бердичів,вул. Вінницька, 23

Заява

14-15 квітня 2015 в оперативний відділ нашої організації надійшла інформація. що у студентки БМК Олексіюк Катерини Михайлівни виникли проблеми при здачі поточних іспитів. При розмові з директором БМК, останній запропонував студентці 32 групи 3 курсу Олексіюк К.М. вступити в протиприродний зв'язок і тільки тоді іспити будуть здані. Керівник оперативного відділу організації Пиріжок Ігор Миколайович зустрівся з студенткою, яка підтвердила інформацію. але відмовилася співпрацювати з органами правопорядку, відсутності довіри до них.
Переконати її в протилежному не вдалося. 01.05.2015 року проваливши всі спроби скласти іспити в БМК Катерина покінчила життя самогубством за місцем проживання село Вербівка Вінницької області. Виходячи з вище зазначеного 
Просимо Вас
1. вжити заходів в установленому порядку законом по можливому фактом доведення до самогубства. 
2. Відповідь дати у встановлений законом термін.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо