Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Zorro » 2015 » Июнь » 1
Zorro Діяння чорної вдови

Zorro


Оценка: 3.2/5 Голосов: 9

Діяння чорної вдови

01.06.2015, 08:36:08 1710 3.2 0

Очевидно Любов Володимирівна не зробила висновків з колишніх діянь Леонченко, довірившись її порадам. Майже чорна вдова, в політичному сенсі, пані Наталія, що скинула з крісла спочатку мерДебоя, майстерно підставивши йому підніжку, зараз же надає медвежі послуги в.о. Любові Цимбалюк, нав'язавши спочатку необхідність у захисті Самборського, а потім у звільненні Кудряшова.

У поривах ненависті до Сухомлина, Любов Володимирівна втратила відчуття реальності. Намагаючись зіштовхнути лобами депутата Ткаченка та заступника Сухомлина, вона аж ніяк не розраховувала, що освітяни підтримають саме Сергія Івановича.

Професійно на сесії підіграла і депутат Янчук, зачепившись за російськомовніть Сухомлина, чим дала зрозуміти, що важлива зовсім не суть питання, а мова на якій це питання озвучується.

Своїми діями, і депутати, і в.о. міського голови, і заступники, не набирають собі бонусів перед виробами, а навпаки втрачають. Фраза "Хотелось как лучше, а получилось как всегда" чи не найкраще підходить до нинішньої ситуації. Було б продуктивніше, якби вони нічого не робили, ніж робили так, як зараз.

Прикреплённые изображения:
Zorro Діяння чорної вдови
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо