Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » LeonXS » 2015 » Июнь » 17
LeonXS Майбутнє України, тренд, розвиток

LeonXS


Оценка: 3.0/5 Голосов: 4

Майбутнє України, тренд, розвиток

17.06.2015, 21:16:16 2073 3.0 0

#МайбутнєУкраїни #тренд #розвиток 

Сьогоднішній  день, по при мою застуду, був насичений зустрічами, 90% з яких були з людьми молодого віку.  Я не буду вдаватись в деталі, проте мені надзвичайно приємно бачити молодих житомирян, які не сидять без діла і я реально бачу що вони ставлять перед собою цілі, досягають їх, які прагнуть змін і роблять ці зміни. А не як, сьогодні теж, чоловік на Михайлівській жебракуючий з шматком картону у руках на якому написано «Подайте 50 копеек». Мені насправді комфортно спілкуватися з людьми, яким не сидиться на місці, які мріють, які хочуть жити краще, значно краще ніж зараз. 

Деталі завжди мають значення, я переконаний і постійно спостерігаю за ними. Дві позитивні деталі: у Житомирі зараз бачу значно більше людей на велосипедах ніж рік тому. Пройшовши 4 квартали однією з вулиць я побачив з десяток, а то і більше велосипедистів. А трійка дівчат на велосипедах, яку я зустрів ввечері у кінці вулиці Перемоги взагалі підняла настрій. Поставив їм повітряний лайк 

Друга деталь – я помічаю все більше людей з полотняними і тканинними торбинами замість пакетів, в тому числі чоловіків. Сьогодні мені по дорозі трапився хлопець радянською сітко, тою, в якій носили продукти з магазину, як-то молоко в скляній пляшці з кришкою з фольги. Я добре пам’ятаю це, і приємно бачити сітку 20 і більше років потому.

І касири у супермаркетах вже не так сильно витріщають на мене очі, коли бачать у паперових пакетах з відділу хлібу не тільки хлібобулочні вироби, а і молочні, ковбасні, фрукти і тд. замість поліетиленового пакету.

Тож витягайте з закапелків радянську сітку  і сідайте на велосипед – це тренд, це зараз модно! 

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо