Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Бантик » 2015 » Июль » 24
Бантик Саботажники ТТУ

Бантик


Оценка: 5.0/5 Голосов: 1

Саботажники ТТУ

24.07.2015, 12:39:13 1413 5.0 0

Кто мочит Цымбалюк, кто-то начал охоту на Сухомлина, кто-то продолжает тролить Демчика! Но и на кануне выборов не стоит забывать, в городе куча проблем! Вот одна из них. Взял из фейсбука девочки Алины Кондратьевой:

"Пам’ятаєте, як два тижні тому заступник міського голови та ЖТТУ говорили про новий маршрут 5-А «Богунія-Корбутівка»? Так-от сьогодні останній день, коли житомиряни можуть насолодитися альтернативним варіантом подорожі від Богунії до Корбутівки і навпаки. Від завтра курсування тролейбусів 5-А буде офіційно припинено начальником трамвайно-тролейбусного управління Олегом Валентиновичем Таможським.

Причин тут декілька. По-перше, бажання вгодити ПП «Шеріффу», з яким вони давно як-то кажуть «Вась-вась» smile emoticon За останній тиждень новий маршрут вивіз більше ніж 50% пасажирів маршруток №3. Тому пояснювати не треба, чому начальник трамвайно-тролейбусного управління Олег Таможський закидує міську раду листами про нерентабельність 5-А та неприбутковість підприємства через це.

По-друге, жага насолити заступнику міського голови Євгенію Демчику, з яким у нього давно склався конфлікт, через небажання Таможського нормально працювати та займатися розвитком підприємства. Пишіть, типу «зализування Демчика» і бла бла бла, але якщо начальник комунального підприємства грається міським транспортом, як хлопчик своїми машинками, то про який контроль з боку влади йде мова?

Чому на нього не має впливу? Я не знаю чим зараз займається в.о. міського голови Любов Цимбалюк, тому прошу усіх заступників вплинути на безвідповідального та занадто самостійного Таможського, який вже давно вважає ЖТТУ своє власністю."

Весело,не так ли?Делайте выводы сами, кто за кого тянет и стоит на защите этого мерзкого усатого типа! Его семья продолжает грабить предприятие, а мы молчим. Так же стоим и молчим после 21:00 на остановках, надеясь доехать домой на экологически чистом транспорте. Но не тут то было. За нами никто не приедет, Таможскому нерентабельно, и всё идут к перевозчикам...

Прикреплённые изображения:
Бантик Саботажники ТТУ Бантик Саботажники ТТУ
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо