Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Бантик » 2015 » Июль » 28
Бантик Кто подставил Демчика?!!

Бантик


Оценка: 5/5 Голосов: 1

Кто подставил Демчика?!!

28.07.2015, 12:56:51 1671 0.0 0

Знаете, то ли на людей так влияет жара, то ли наличие огромного количества денег, но некоторые действительно сходят с ума! В стране денег нет, а листовки клеят со скоростью света! Еще быстрее придумывают их содержание, а так же находят новую жертву. В последнее время постоянно от дешевой чернухи потерпает заместитель мера которого нет, Женя Демчик. Мальчик борется с системой, она его периодически пинает, но сломать пока не может. Такие вот титаны как Цимбалюк и Савенко, как низкопробные политики из ДемАльянса, перевозчики или еще кто-то, ведут борьбу с мальчиком Женей, но кроме листовок и криков, пока ничего не получилось. На Фб у Алины Кондратьевой более подробные версии по этому поводу( скрин тоже её):

"Хто підставив Демчика?
Вже завтра має відбутися депутатська сесія міської ради, яка скоріш за все буде останньою перед виборами восени. Велика кількість важливих питань, як для депутатів, так і для житомирян.

Друга спроба підставити заступника міського голови Євгена Демчика не відрізнилася оригінальністю чи зміною фігурантів. У понеділок у Житомирі знову з’явилися листівки компрометуючого змісту. І знову Любов Цимбалюк і Микола Савенко. І знову корупційні скандали, політичні змови, підкилимні ігри та бруд, бруд, бруд. Кому вигідно зіштовхувати Демчика, Савенка і Цимбалюк?

Враховуючи усі обставини та сферу діяльності Євгенія Демчика, то варіантів – безліч. По-перше, це можуть бути представники житомирського ДемАльянсу, які ще не заспокоїлися після конкурсу з визначення перевізників у місті. Маса безпідставних звинувачень не дали жодного результату. Тому цілком можливо, що демократичні сили вчинили зовсім не демократично.

По-друге, наступний конкурс на визначення перевізників у місті відбудеться вже зовсім скоро. Гнів маршрутчиків приховати досить важко. Думаю, що найближчим часом знову з'являться скарги від неіснуючої ГО "Громадський комітет транспортної безпеки", виконавцем яких знову стане пані Іваницька. Проект переходу з центральних вулиць на другорядні, введення невигідних для перевізників тролейбусних маршрутів(як 5-А) – усе це сильно дратує підприємців та приносить неабиякі збитки. І листівки – це лише легкий вітерець перед бурею.
Не менш цікавим варіантом може бути й те, що це сама Любов Володимирівна, яка млосно мріє отримати крісло міського голови та позбутися від радника Миколи Савенка. Для неї він вже давно став банним листом. Усі поради, побажання, технології, які втюхав за скажені гроші Микола Миколайович довірливій, але далеко не дурній Любові Цимбалюк, стали для неї не більше як медвежою послугою. Так-от зараз, коли Савенко стрімголов їздить по місту, вимолюючи у депутатів підтримку, щоб отримати такі необхідні голоси на сесії міської ради, Любов Володимирівна вирішила встромити ніж прямісінько у спину своєму раднику. Цікаво, правда ж?

Чи наважаться «генії чорного піару» зробити це втретє? Не думаю. Завтра ми станемо свідками грандіозного скандалу у стінах міської ради, а потім буде два місяці шаленої помсти, вибори…а далі все як завжди."

Прикреплённые изображения:
Бантик Кто подставил Демчика?!!
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо