Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Paritet » 2015 » Август » 17
Paritet ЖОМГО «Паритет» взяла участь у благодійному фестивалі «АртТерапія»

Paritet


Оценка: 5.0/5 Голосов: 1

ЖОМГО «Паритет» взяла участь у благодійному фестивалі «АртТерапія»

17.08.2015, 13:37:16 2208 5.0 0

Протягом 20-25 липня у м. Житомирі проходив Благодійний фестиваль "АртТерапія" у кінотеатрі "Жовтень", головною метою якого було шляхом мистецтва долучитися до доброї справи - збору коштів на гамма-терапевтичний апарат для Житомирського онкодиспансеру.

ЖОМГО «Паритет» долучилася до заходу у «День їжі» та приготувала і частувала гостей свята тортиком, і, звісно ж, долучилася до благодійності))) Завдяки творчості, ми й в собі розвиваємо її, як-от випікаємо тортики із логотипом Програми «Здоров’я жінок України». У невимушеній та дуже приємній атмосфері усі мали нагоду насолодитися чудовими стравами, поспілкуватися, а ми, що дуже важливо, ще й поспілкуватися з молоддю та дорослим населенням про сучасні методи планування сім’ї))) Як не дивно, але нам вдалося навіть знайти нових партнерів у напрямку застосування теми мистецтва та арттерапії до теми репродуктивного здоров’я, але все ще попереду).

Означена ініціатива відбулася у межах проекту «Інформаційна кампанія з питань репродуктивного здоров’я та планування сім’ї», підтриманого Інститутом досліджень та тренінгів імені Джона Сноу в рамках програми «Здоров’я жінок України».
Дякуємо організаторам за відкритість, усім присутнім за незабутні емоції, приємні враження та креативні ідеї.

Прикреплённые изображения:
Paritet ЖОМГО «Паритет» взяла участь у благодійному фестивалі «АртТерапія» Paritet ЖОМГО «Паритет» взяла участь у благодійному фестивалі «АртТерапія» Paritet ЖОМГО «Паритет» взяла участь у благодійному фестивалі «АртТерапія» Paritet ЖОМГО «Паритет» взяла участь у благодійному фестивалі «АртТерапія» Paritet ЖОМГО «Паритет» взяла участь у благодійному фестивалі «АртТерапія» Paritet ЖОМГО «Паритет» взяла участь у благодійному фестивалі «АртТерапія» Paritet ЖОМГО «Паритет» взяла участь у благодійному фестивалі «АртТерапія» Paritet ЖОМГО «Паритет» взяла участь у благодійному фестивалі «АртТерапія»
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо