Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Paritet » 2015 » Август » 18
Paritet Перший фестиваль активного сімейного відпочинку «Family Fresh» у Бердичеві

Paritet


Оценка: 3.0/5 Голосов: 2

Перший фестиваль активного сімейного відпочинку «Family Fresh» у Бердичеві

18.08.2015, 18:00:37 2082 3.0 0

15 серпня 2015р. у м. Бердичеві відбувся Перший фестиваль активного сімейного відпочинку «Family Fresh», організаторами якого виступили громадські організації міста – ГОЖОО «Воскресіння», БМГО «Фенікс», Волонтерський психолого-реабілітаційний центр «Фенікс» для воїнів АТО, їх родин та переселенців.
ЖОМГО «Паритет» також долучилася до свята та подарувала дітям задоволення від малювання на асфальті, олівцем, фарбами, ліпленням пластиліну малюнків сім’ї та логотипів Програми «Здоров’я жінок України», а їхнім батькам роздаткові матеріали про планування сім’ї і репродуктивне здоров’я та можливість позмагалися за цінні подарунки від Програми.
Загалом усе виглядало як справжній «Мистецький простір здорової сім’ї».
У межах Фестивалю сім’ї мали можливість взяти участь у конкурсах сімейного малюнка «Кольори своєї сім’ї обираєш тільки ти!»; конкурс малюнка на асфальті на тему планування сім’ї «Залиш свій яскравий слід на асфальті»; конкурс слоганів «Мистецтво слова про здоров’я та щасливу сім’ю. Варто зазначити, що захід відбувся надзвичайно успішно, адже батьки з дітьми справді проявили неабияку зацікавленість та креативність).
Означена ініціатива відбулася у межах проекту «Інформаційна кампанія з питань репродуктивного здоров’я та планування сім’ї», підтриманого Інститутом досліджень та тренінгів імені Джона Сноу в рамках програми «Здоров’я жінок України».

Прикреплённые изображения:
Paritet Перший фестиваль активного сімейного відпочинку «Family Fresh» у Бердичеві Paritet Перший фестиваль активного сімейного відпочинку «Family Fresh» у Бердичеві Paritet Перший фестиваль активного сімейного відпочинку «Family Fresh» у Бердичеві Paritet Перший фестиваль активного сімейного відпочинку «Family Fresh» у Бердичеві Paritet Перший фестиваль активного сімейного відпочинку «Family Fresh» у Бердичеві Paritet Перший фестиваль активного сімейного відпочинку «Family Fresh» у Бердичеві Paritet Перший фестиваль активного сімейного відпочинку «Family Fresh» у Бердичеві Paritet Перший фестиваль активного сімейного відпочинку «Family Fresh» у Бердичеві
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо