Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Юлі_волю » 2015 » Август » 25
Юлі_волю Батьківщина переможе?

Юлі_волю


Оценка: 5.0/5 Голосов: 1

Батьківщина переможе?

25.08.2015, 18:50:32 1618 5.0 0

Отож, вибори наближаються, а 42 кандидати в депутати від партії «Батьківщина» вже визначені. Найближчим часом має відбутися партійна конференція, де все, як для депутатів, так і для виборців стане зрозумілим. Проте вже зараз відомо, що половина висуванців від «Батьківщини» використовуються як звичайні гаманці на ніжках.

Ходять чутки, що Любов Цимбалюк збирається перекупити делегатів. Якщо їй вже ж вистачить сміливості та кмітливості, то Олександру Чубатенко саме час починати нервувати. Не вийде у нього втілити в життя свої плани, та і Геннадію Забродському, на жаль, теж подальшої політичної кар’єри не бачити. У разі якщо Цимбалюк все ж знайде підтримку у делегатів, то наступним її кроком буде висування Людмили Янушевич на голову обласної організації. Лише так в.о. міського голови зможе заручитися підтримкою такої рідної для неї партії «Батьківщина».

Для Чубатенка це авжеж не найкращий варіант, рейтинг якого у зрівнянні з Цимбалюк просто мізерний, тому варто було б звернути увагу на можливості власних політтехнологів. Шкода, що окрім ходіння «по дворах» та розмов з місцевими жителями, фантазії у них ні на що не вистачає. Єдине путнє, що придумали вони останнім часом, це розтасовка колишніх членів, для яких місця не знайшлося, по різним політичним осередкам. Наприклад, депутати міської ради Андрій Лілик та Микола Савенко зібралися йти від Радикальної партії, прихопивши з собою Валерія Онопрієнка. Усі формальності вже майже вирішені, тому можна сміливо привітати цю трійку з таким відчайдушним рішенням.

Зважаючи на те, що Радикальна партія у Житомирі не має яскравих представників, у Миколи Савенка є величезний плюс, бо у місті його непогано знають, і завдяки цьому бар’єр у 5% може бути легко подоланий.
Як це все розвернеться незрозуміло, але цей тиждень для партії «Батьківщина» дійсно стане вирішальним.

Прикреплённые изображения:
Юлі_волю Батьківщина переможе?
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо