Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Бантик » 2015 » Сентябрь » 3
Бантик Шерифф начинает и выигрывает

Бантик


Оценка: 5.0/5 Голосов: 2

Шерифф начинает и выигрывает

03.09.2015, 12:43:17 2019 5.0 0

А у перевозчиков снова война!Или конкурсы. Кто-то не успел сесть на стульчик, и всё пошло под откос. Блогеры смакуют и делятся своими догадками:

"У місті зараз тільки й говорять про те, що десь горять ліса та про те, хто від кого йде на вибори.
Тема транспорту спустилася вниз стрічки новин та вже загубилася в пам’яті житомирян. Реформа чи експеримент з вул. Київською не вдався, але конкурси на визначення перевізників все ж мають проводитися.
На наступному тижні конкурсний комітет обере того самого щасливчика, що буде опікуватися маршрутами №58 та №8. І тут знову буде спекотно.

Жирний маршрут №58 може втекти від «Шеріффа», як пісок крізь пальці. І причина банальна. Виходячи з результатів попереднього конкурсу, він має приблизно 36,1 балів, в той час, як Залізний Пегас вперто дихає йому у спину з кількістю 27,8. Усе б нічого, розрив є, значить і шанси є. Але є одне але. За минулий рік «Шеріфф» має декілька порушень, що були зафіксовані. Тому кількість балів суттєво знизиться або взагалі не зарахується. І не допоможе навіть депутат Мойсеєв, який ну дууууже часто просить за 58-й. А ще, Залізний Пегас буде не проти помститися, якщо це можна так назвати, за свій маршрут №30, який той самий «Шеріфф» виграв на попередньому конкурсі.

З результатів по 58-му буде видно, що станеться з маршрутом №8. Можливо, перевізниці Іваницькій прийдеться з ним розпрощатися. «Шеріфф», оцінюючи свої реальні шанси, захоче потягатися з залізною леді. Невже епосі людей, що привели до влади Рижука, приходить кінець?
Є відчуття, що Демчика спіткала доля Володимира Дебоя, який програв у боротьбі з мафією перевізників Житомира. Цікаво, що буде після конкурсу".

Прикреплённые изображения:
Бантик Шерифф начинает и выигрывает
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо