Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Paritet » 2015 » Сентябрь » 18
Paritet Осінній сезон тренінгів із фінансової грамотності розпочато

Paritet


Оценка: 1.0/5 Голосов: 1

Осінній сезон тренінгів із фінансової грамотності розпочато

18.09.2015, 19:30:23 1789 1.0 0

16 та 17 вересня тренінги із фінансової грамотності розпочали свій плідний осінній сезон у Житомирській області. Так, на базі Новоград-Волинського медичного коледжу нова група учасниць освоїла знання із тренінгів 1 і 2 модулів "Як ефективно управляти власними фінансами" і "Як збільшити свої доходи та досягти фінансової впевненості" у межах проекту USAID FINREP-II «Розширення підприємницьких та лідерських можливостей для жінок» за сприяння Українського жіночого фонду.

Учасниці активно працювали над питаннями складання власного бюджету, необхідності наявності резервного фонду та умов його створення, вчилися будувати фінансові цілі за технологією SMART та створювати фінансовий план. Також розглядали фінансові послуги, особливості користування ними, ділилися досвідом та шахрайськими схемами, жертвами яких стали.

Дякуємо всім за два чудові дні) 
Тренерками проекту є експертки та очільниця ЖОМГО "Паритет" - Наталія Тарасенко та Олена Остапчук. Дякуємо щиро партнерам – дирекції Новоград-Волинського медичного коледжу за сприяння у проведенні тренінгів, консолідації зусиль громади та інформаційній підтримці.

Прикреплённые изображения:
Paritet Осінній сезон тренінгів із фінансової грамотності розпочато Paritet Осінній сезон тренінгів із фінансової грамотності розпочато Paritet Осінній сезон тренінгів із фінансової грамотності розпочато Paritet Осінній сезон тренінгів із фінансової грамотності розпочато Paritet Осінній сезон тренінгів із фінансової грамотності розпочато Paritet Осінній сезон тренінгів із фінансової грамотності розпочато
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо