Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Paritet » 2015 » Сентябрь » 26
Paritet Круглий стіл за підсумками реалізації проекту «Розширення підприємницьких та лідерських можливостей для жінок»

Paritet


Оценка: 2.3/5 Голосов: 3

Круглий стіл за підсумками реалізації проекту «Розширення підприємницьких та лідерських можливостей для жінок»

26.09.2015, 21:00:35 2221 2.3 0

25 вересня 2015 року відбувся круглий стіл за підсумками реалізації у Житомирській області Програми «Розширення підприємницьких та лідерських можливостей для жінок», яка впроваджується Українським жіночим фондом за підтримки Програми розвитку фінансового сектору (USAID/FINREP-II). Регіональним партнером у реалізації ініціативи є Житомирська обласна молодіжна громадська організація «Паритет». 
Тренінги з фінансової грамотності проводилися для жінок, які опинилися в складних життєвих обставинах, а саме: дружин учасників АТО, внутрішньо переміщених жінок із східних регіонів України, жінок, які мешкають у сільській місцевості, багатодітних мам, одиноких мам, сиріт, жінок з обмеженими можливостями, пенсіонерок та ін. Навчання було безкоштовним для всіх учасниць. 
Загалом Програма реалізовувалась з лютого по вересень 2015 року. Передбачала навчання та надання консультаційної підтримки для жінок з важливих для життя питань:
• Фінансова грамотність (базові навички управління власними коштами та користування фінансовими послугами, зокрема, ведення сімейного бюджету, користування банківськими картами, вибір якісних фінансових послуг, оформлення заявки на отримання кредиту тощо);
• Правова грамотність (базові знання сімейного, трудового права, законодавства щодо захисту прав споживачів тощо); 
• Особиста ефективність і лідерство (планування та досягнення поставлених цілей, управління часом, навички ефективної комунікації, самопрезентації, пошук роботи тощо).
У межах програми проведено 20 тренінгів у Житомирі, Овручі, Новограді-Волинському, Коростені.
Реалізація ініціативи здійснювалась у співпраці з Житомирською обласною універсальною науковою бібліотекою ім. О. Ольжича, управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради; Житомирським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді; навчально-методичним кабінетом професійно-технічної освіти у Житомирській області; Новоград-Волинським медичним коледжем, Овруцьким та Коростенським районними центрами соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, управлінням інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Житомирської ОДА, Федерацією профспілок Житомирської області, іншими партнерськими організаціями.
Будь ласка, звертайтеся за додатковою інформацією до Тарасенко Наталії, Голови Ради ЖОМГО «Паритет», тел. 097 521 41 29; 093 513 21 94, ел. адреса: [email protected]

Прикреплённые изображения:
Paritet Круглий стіл за підсумками реалізації проекту «Розширення підприємницьких та лідерських можливостей для жінок» Paritet Круглий стіл за підсумками реалізації проекту «Розширення підприємницьких та лідерських можливостей для жінок» Paritet Круглий стіл за підсумками реалізації проекту «Розширення підприємницьких та лідерських можливостей для жінок» Paritet Круглий стіл за підсумками реалізації проекту «Розширення підприємницьких та лідерських можливостей для жінок» Paritet Круглий стіл за підсумками реалізації проекту «Розширення підприємницьких та лідерських можливостей для жінок» Paritet Круглий стіл за підсумками реалізації проекту «Розширення підприємницьких та лідерських можливостей для жінок»
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо