Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Бантик » 2015 » Октябрь » 14
Бантик Рука руку моет

Бантик


Оценка: 5.0/5 Голосов: 6

Рука руку моет

14.10.2015, 07:31:59 3403 5.0 0

Выборы выборами, а забывать о том, что житомиряны ездят далеко не самым комфортным транспортом, нельзя! Постепенно всё стаёт на свои места и становиться понятно, почему перевозчики ведут себя настолько нагло и вседозволенно!

Из фб:
"На час предвиборчої кампанії, що члени виконкому, що псевдоактивісти, відпустили тему перевізників і згадують про неї лише за нагоди пропіаритися та додати собі зайвих балів.
Чи наведе лад з маршрутками новий міський голова, покаже час, а поки житомирянам залишається користуватися тим, що є.
Останній конкурс з визначення перевізників відбувся ще на початку вересня, але суди та відкрите залякування членів конкурсного комітету продовжуються. Попри те, що конкурс відбувався в присутності представників ЗМІ та громади, перевізниця Іваницька та ПП «Шеріфф» наполягають на тому, що конкурс відбувся з порушеннями.
Цікаво, що останнім часом антимонопольний комітет почав проявляти неабиякий інтерес до транспортної сфери міста. Чому саме до транспортної, і чому вони не займаються своїми прямими обов’язками, у той час, коли продукти харчування та бензин на заправках продають за необґрунтовано високими цінами, я не розумію.
Інтерес антимонопольного комітету вибірковий. В перевірках ПП «Іваницька» та ПП «Шеріфф» вони не зацікавлені. Хоча порушення є.

ПП «Іваницька» для того, щоб отримати додаткові бали на конкурсі, заключила близько 30 договорів лізингу на автобуси. Фактично ці автобуси здійснюють перевезення пасажирів на інших маршрутах, а сама Іваницька ніяких платежів не здійснює.
ПП «Шеріфф» не має контрольно-пропускного пункту для щоденного технічного огляду. Водії лише відмічають дорожні листи у механіків та медиків, а автобуси ніхто не перевіряє.
Розірвання договорів між замовником, тобто міською радою та перевізником можливе у разі трьох порушень, якби не декілька але.

Перше велике але – це лобіювання інтересів міським головою, тобто особою, що виконує її обов’язки. Любов Цимбалюк всіляко захищає інтереси підприємців ПП «Іваницька» та ПП «Шеріфф». Тому про який порядок та розривання договорів йде мова, якщо у самій міській раді цей процес відкрито гальмується.
Друге але – як-то кажуть «лапа» в органах судочинства. Послуги адвоката у судах з міською радою ПП «Шеріфф» надає Ганна Дмитрівна Ліпська-Романченко. Її чоловік є заступником голови Житомирського окружного адміністративного суду, а батько Ліпський – колишній заступник голови Вищого адміністративного суду України. Непогані зв’язки, чи не так?

Які б голосні лозунги не придумували наші кандидати, все одно, поки міська влада не працює на одну мету, а працює злагоджено з перевізниками, хаос та свавілля перевізників у Житомирі продовжиться."

@https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1642790972629660&set=a.1518279765080782.1073741827.100006963198830&type=3

Прикреплённые изображения:
Бантик Рука руку моет
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо