Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Бантик » 2015 » Октябрь » 16
Бантик Монополия обмана, лжи и коррупции

Бантик


Оценка: 5.0/5 Голосов: 4

Монополия обмана, лжи и коррупции

16.10.2015, 10:40:53 2598 5.0 0

"Антимонопольний комітет так активно зайнявся транспортними проблемами міста, що виникає чимало запитань. По-перше, чому саме зараз? По-друге, чому так вибірково? І по-третє, навіщо?

Відповідь проста. Цікавий лист з цікавою печаткою, який зайвий раз доводить, що перевізники в особі пп-шників "Шеріфф" та "Іваницька" з антимонопольним комітетом працюють в одній зв’язці. Залякування працівників міської ради продовжуються у кращих традиціях 90-х, перевірки продовжуються, рекомендації для виконання мають виконуються у «добровільному» порядку.

Пане Безсмерний, усі розуміють, що в часи Януковича, ви почували себе Богом місцевого значення, і що зараз ви не особливо перебираєте з ким працювати і просто відробляєте бабки Іваницької та Шеріффа. Але ж має бути якась межа."

Прикреплённые изображения:
Бантик Монополия обмана, лжи и коррупции Бантик Монополия обмана, лжи и коррупции Бантик Монополия обмана, лжи и коррупции
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо