Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Бантик » 2015 » Октябрь » 28
Бантик Алчность предпринимателей

Бантик


Оценка: 5.0/5 Голосов: 7

Алчность предпринимателей

28.10.2015, 13:08:31 2022 5.0 0

Как оказалось, наши дерзкие житомирские перевозчики, ведут себя гадко не только по отношению к своим клиентам, а и к своим подчинённым.
Из ФБ:
"Напередодні виборів скандал, що розгорнувся всередині «ПП Шеріфф», залишився непоміченим. Не дивно, бо всім було дійсно не до цього.

Так-от цікаві речі відбуваються всередині колективу одного з житомирських перевізників. Не витримуючи тиску від керівництва, водії звертаються до міської влади з проханням відновити справедливість та покарати винних. «ПП Шеріфф» жорстко порушує законодавство, випускаючи на лінію водіїв без належного медичного огляду, а маршрутки – без огляду механіка. І найбільше бентежить навіть не те, що наші життя у небезпеці кожного разу, коли ми заходимо у машину та платимо 3 грн., а бентежить, що цьому не має кінця-краю, і як це відбувалося декілька років тому, так продовжується і по сьогодні.

Після виборів ситуація склалася наступним чином. Перевізниця Тетяна Іваницька, яка просувала тіньові схеми та завжди йшла у зв’язці з «ПП Шеріфф», не стала обласним депутатом. Не допомогли ні автобуси проплачених людей, ні інші домовленості і усі її позиції загубилися. Навіть син не пройшов до міської ради. Скоріш за все, важелі тиску Іваницька шукатиме через її подружку з Опоблоку Наталію Леонченко, а як ні, то через її сусідку Любов Цимбалюк.

Одне зрозуміло, що результати другого туру виборів вирішать не лише глобальне для Житомира питання – хто ж буде мером, але й такі «несуттєві», як чи будуть далі такі підприємці як Іваницька та Янчук, що є власником «ПП Шеріфф» і далі безкарно знущатися зі своїх підлеглих та наражати на небезпеку жителів нашого міста."

Прикреплённые изображения:
Бантик Алчность предпринимателей Бантик Алчность предпринимателей
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо