Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Paritet » 2015 » Ноябрь » 5
Paritet Фотовиставка «Жінки і конфлікт в Україні»

Paritet


Оценка: 3.0/5 Голосов: 4

Фотовиставка «Жінки і конфлікт в Україні»

05.11.2015, 20:33:39 2248 3.0 0

Шановні житомиряни та гості міста, запрошуємо вас  переглянути експозицію фотовиставки «Жінки і конфлікт в Україні».  З 3 по 27 листопада 2015 року у  Житомирі в приміщенні Житомирської міської ради (І поверх) проходитиме фотовиставка «Жінки і конфлікт в Україні».  Відкриття фотовиставки відбулося 3 листопада 2015 р. у прес-центрі Житомирської міської ради за адресою майдан ім. С.П. Корольова, 4/2.
Близько 40 робіт, які були відібрані для виставки, розповідають історії українських жінок, які виконують різні ролі в надзвичайно нелегкий час для України.
Метою фотовиставки є привернення уваги суспільства до проблем ґендерного насильства, а також стимуляції активних дій, спрямованих на подолання насильства щодо жінок і дівчат, адже ґендерне насильство – це порушення прав людини. Виставка «Жінки і конфлікт в Україні» спрямована на деконструкцію стереотипних уявлень про другорядність жінки в процесі боротьби за гідність і свободи свого народу. Представлені роботи покликані відродити справедливість у відношенні до жінки та її ролей в контексті військових дій і суспільних перетворень.
У м. Житомирі період трансляції фотовиставки приурочений і до 16 Днів проти ґендерного насильства, тому має на меті підвищити обізнаність громади міста про проблему ґендерного насильства, як порушення прав людини, та закликає до боротьби з ґендерною нерівністю та безкарністю, що продовжує поширення насильства щодо жінок.  
 Організаторами виставки є Фонд Народонаселення ООН в Україні та Міністерство соціальної політики спільно з Українським жіночим фондом.
Ініціаторами проведення фотовиставки «Жінки і конфлікт в Україні» в Житомирі виступили Житомирська обласна молодіжна громадська організація «Паритет», Центр гендерної освіти ЖДУ ім. І. Франка спільно з управлінням у справах сім'ї, молоді та спорту Житомирської міської ради.
Виставка вперше демонструвалась у Києві протягом грудня 2014 року. Протягом червня – жовтня 2015 року демонстрація виставки відбулася у Харкові, Вінниці, Сєверодонецьку (Луганська обл.), до кінця року фотовиставка запланована у м. Добропілля (Донецька обл.) та Дніпропетровську.
Будь ласка, звертайтеся за додатковою інформацією до Тарасенко Наталії, Голови Ради ЖОМГО «Паритет», тел. 097 521 41 29; 093 513 21 94, ел. адреса: [email protected]
Також детальніше за посиланнями:

Прикреплённые изображения:
Paritet Фотовиставка «Жінки і конфлікт в Україні» Paritet Фотовиставка «Жінки і конфлікт в Україні» Paritet Фотовиставка «Жінки і конфлікт в Україні» Paritet Фотовиставка «Жінки і конфлікт в Україні» Paritet Фотовиставка «Жінки і конфлікт в Україні» Paritet Фотовиставка «Жінки і конфлікт в Україні» Paritet Фотовиставка «Жінки і конфлікт в Україні» Paritet Фотовиставка «Жінки і конфлікт в Україні» Paritet Фотовиставка «Жінки і конфлікт в Україні» Paritet Фотовиставка «Жінки і конфлікт в Україні»
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо