Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » RomanDavydenko » 2015 » Ноябрь » 27
RomanDavydenko Молодці...тест пройдено!

RomanDavydenko


Оценка: 3.7/5 Голосов: 6

Молодці...тест пройдено!

27.11.2015, 10:54:26 1953 3.7 0

Хочу поділитися враженнями від першої сесії Житомирської облради. Що Вам сказати Друзі мої? 

Як по мені, ця сессія прелюдія до сесії міської ради Житомира, яку відклали на наступний тиждень. Бо від того, що приймуть на обларді залежить, чим будуть поступатися фракції чи тиснути на міскраді, щодо секретаря чи секретарки, та заступників. Те що перенесли міську сесію, сильно переймаються балакучі легковики міськи депутати, які хочуть, щоб з ними рахувались, їх запрошували на комісії та погоджувальні ради - бо вони ж обранці народу і мають кредит довіри від житомирян. А хрін там...їм і самим зручно без вас. А нічого, що цей кредити довіри, якшо порахувати, складає максімум 15% від всього населення Житомира? Цей показник стосується і області. 

Модератором була пані Лабунська та пан Ширма.Така собі Лабунська за...трибуною.
Пресу та активістів не пустили - свобода слова потерпає від тероризму ( за легендою міліції) їм аж самим смішно було. І щодо вчорашнього мінування ВР, вибухів не бояться тільки депутати. Бо депутати - безсмертні і працьовиті по їхній версії. Так і подумали обласники, та почали таємне голосування. 

Заступником голови Житомирської облРади обрали Наталю Рибак (ОППО блок).
41 голос...яка консолідація сил, яке єднання думок висловили наші депутати, аж розпирає "гордість" за наших обранців. 

Що цікаве, що з заготовленими квітами привітати понісся кум Ющенка, і жоден начебто націоналіст чи демократ, не заклемив трьократної ганьбою, обирання і реєркарнацію регіоналів в особі представника опоблоку. Жоден! МОЛОДЦІ! Що сказати! Живіть з цим далі! У вас добре вийшло! Потім понеслось - ми пройшли тест на демократичні цінності, щодо роботи і давайте швиденько дамо вказівку голові бюджетного комітету, бо там казначейсво, гроші не пропускає бо кортить швиденько ці гроші побачити на рахунках. Казали за злощасне МРТ за яке мають сплатити мільони. Якій тест які ціності? Тест на договорняки ви класний пройшли - результат очевидний.

Потім Лабунська підняла питання, щодо своєї зарплати, яку вона умовно хотіла отримувати в розмірі 1 гривні, решту перераховувати в дитячий будинок та потреб АТО. Я не зрозумів цю маніпуляцію, але за роз'ясненням, яке начебто не знала фаховий юрист і адвокат Лабунська, їй зобов'язана УВАГА!!! ЗОБОВ'ЯЗАНА ДЕРЖАВА УКРАЇНИ нааховувати заробітну плату з надбавками якіх я стомився слухати в повному обсязі. Ай-яй -яй. Пані Лабунська - не можна так помилятися! Ми вже з Ярославом Лагутою, це проходили якій обіцяв до кінця АТО не отримувати заробітну плату. 

Нічого не міняється.

А да! Хочу Вас заспокоїти мої Дорогі Друзі, за створення робочих місць, поліпшення життя житомирян, за позитив і інфраструктруті області - нічого не казали. Зато якісь депутат казав, щодо опрацювання якогось комітету по регламенту, соцполітики і антикорупційної фігні в ту саму кучу....яку запропонував інший депутат додати. Змішали борщ з юшкою. Корочше кажучи депутати самі себе хочуть антикорупційно оговорювати. 

Враження гидке від побаченого і почутого і як казав сусід поруч - єдине тішить, що цей балаган популістів та дармоїдів ненадовго і шкоди наробити не встигнуть. На що я заперечив - ці здібні ці встигнуть!

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо