Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Іскандер » 2015 » Декабрь » 16
Іскандер Зміна комунальних тарифів "по-новому"

Іскандер


Оценка: 5.0/5 Голосов: 7

Зміна комунальних тарифів "по-новому"

16.12.2015, 10:47:43 1921 5.0 0

Шановні пане мер Сергей Сухомлин і його радник з питань ЖКГ Юрій Мойсеєв, вам, як обраним громадою міста, має бути соромно, коли оприлюднення проектів рішень щодо таких чутливих для мешканців міста питань як затвердження нових тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій в житлових будинках відбувається з порушенням норм чинного законодавства України.

йдеться про Порядок доведення до споживачів інформації про перелік житлово - комунальних послуг, структуру цін/тарифів з обґрунтуванням її необхідності та про врахування відповідної позиції територіальних громад”, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства України від 30.07.12 № 390.

зверніть увагу як таке оприлюднення МАЄ БУТИ (виглядати) і як воно Є (виглядає).

чому приватний ЖЕК № 8, який пов'язують з одіозною постаттю Светлана Пивоварова, робить такі дії не порушуючи норми вказаного Порядку, а комунальні ЖЕКи, які знаходяться в безпосередньому підпорядкування міській владі, собі це дозволяють?

будь ласка, не йдіть шляхом ваших папєрєдніків. еволюціонуйте.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо