Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » ViktorK » 2016 » Январь » 11
ViktorK У Житомирі викрито шахраїв Управління СБУ

ViktorK


Оценка: 5.0/5 Голосов: 2

У Житомирі викрито шахраїв Управління СБУ

11.01.2016, 19:21:33 3043 5.0 0

Криміналісти офіційно встановили факт підроблення підписів у документах Житомирського Управління СБУ 

Відділом криміналістичної експертизи Науково – дослідного експертно – криміналістичного центру УМВС України в Житомирській області на виконання ухвали Житомирського апеляційного адміністративного суду від 07.07.2015 р. проведено судову почеркознавчу експертизу у цивільній справі № 0670/8110/12 за позовом Купріяненка Володимира Івановича до Управління Служби безпеки в Житомирській області, до Служби безпеки України про визнання наказів про звільнення протиправними і їх скасування, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу, відшкодування моральної шкоди та зобов’язання вчинити відповідні дії.

Згідно з Висновком експертизи № 1/1001 від 25.11.2015 р., рапорт щодо продовження дії контракту та сам контракт про проходження військової служби у Службі безпеки України підписані не Купріяненком, а іншою особою. Тобто, маємо незаперечний факт підроблення документів співробітниками служби. А коли так, то Володимир Купріяненко декілька років служив в СБУ напівлегально, на підставі фальшивих паперів про працевлаштування.

У той же час Купріяненко, обурений фактами корупції серед керівників служби, неодноразово намагався звільнитися, але його не відпускали. Та офіцер не вгамовувався і врешті – решт був звільнений за надуманими підставами. Не погодившись з таким звільненням, яке паплюжить його честь і гідність, Володимир звернувся до суду. Під час судового розгляду з’ясувалось, що співробітники Управління СБУ вдались до підроблення службових документів. Цікаво те, що коли «шило вилізло з мішка», то «чекісти» не покаялись, а продовжували фальшувати папери, блудливою рукою дописуючи в них «потрібні» відомості.

Представником Управління СБУ у суді назвався полковник Чижевський Сергій Віталійович, помічник начальника управління – начальник відділу кадрового забезпечення, який безпосередньо відповідальний за таку ганьбу.

Схоже на те, що й трійця суддів, котрі розглядають справу, не у повному складі є святою. Існує компетентна думка, що під час слухання справи 8 грудня 2015 року «сбушники» непомітно спілкувались з суддею мовою або глухонімих, або дурнуватих. Про це свідчать непрямі ознаки, зафіксовані відеозйомкою (див. відео).

Не забарились і прямі ознаки впливу на суд «Служби бандитів України» — з 16 по 30 грудня 2016 року служки Феміди забороняли позивачу Володимиру Купріяненку робити копії з матеріалів справи, чим суттєво порушили його права. І лише після втручання представників ЗМІ та відвідання керівництва суду, законні права позивача було поновлено.

Подальший розгляд справи обіцяє бути набагато цікавішим і, яке б рішення не прийняв суд, факт залишається фактом – в Управлінні СБУ Житомирської області підробили службові документи.

Чому досі не встановлені конкретні особи — виконавці злочину ? Про це варто запитати, а ще краще — допитати з пристрастю начальника Управління СБУ Пахнюка Володимира Васильовича. ( Висновок експертизи ;  Грязные дела СБУ )

Післямова: публікація матеріалу спровокувала надзвичайну активізацію нечисті — журналістом «займаються», аж гай гуде.

«Прогулянка до гаю»

13.01.2016 р. Журналіста Віктора Котенка запитали про те, як саме «гай гуде». 

Гай почав гудіти ще напередодні висвітлення цього матеріалу:

— мною займались через агентуру у фінансовій інспекції (маю від неї листа, яким мене брудно намагались  приклеїти бодай до якоїсь корупції)

— «копали» через антимонопольний комітет, діячам якого вдарило у голову вивідати, чи я не є монополістом з продажу чоловічих шкарпеток  (клянусь, що це не жарт, є свідки і офіційні папери)

— 13 січня 2016 р. до офісу охоронної агенції мого сина, де я часто засиджуюсь, користуючись оргтехнікою і клепаю антикорупційні матеріали, під проводом відомого стукача, такого собі Сусаніна на прізвисько Воняєв навідалися пожежники (з Управління МНС ), які заблукали у часі і просторі та вимагали від чергового якийсь ДОЗВІЛ !!! Їм дуже пощастило, що я саме вийшов до магазину за цукерками і ми розминулись, але черговому один з них, назвавшись Євгеном Володимировичем, залишив свій контактний телефон 098 -781 -83-02. Я дуже прошу кожного, хто читає ці рядки, бодай один раз зателефонувати за цим номером  і запитати про вартість дозволів на використання  штопаних презервативів та передати полум'яний привіт гебешній наволочі, його керівнику — генерал — бандиту.

Потім ця кадебешна мерзота, ввімкнувши диктофон, звично назвавшись менеджером з ПриватБанди, вкотре телефонувала мені з питанням, чи я бува не керую підприємством «Безпека» ( це так хворий на голову агентурно — гебешний поліцай вже декілька років мріє пристібнути мене до підпільної підприємницької діяльності !). На що я двічі відповів, що він потрапив до підприємства «ЖОПА» та й послав його тричі на х...

Потім мене намагались виманити на зустріч нібито з жертвою переслідувань, але псевдожертва — «мусор» швидко проколовся ще на стадії телефонної розмови.

Потім якась нечиста парочка подзвонила у двері квартири моєї мами і запропонувала їй вийти на хвилиночку з хати. Мама, якій вже обридли періодичні візити бандюг, давно просить придбати для неї кулемет, який міг би через двері відповісти непроханим гостям «так — так — так» ...

Так і минув день ...

Є й більш приємні новини: 5 грудня під час отримання хабара був затриманий перший заступник начальника Управління СБУ в Житомирській області, котрий керував бурштиновою мафією. І хоча Служба бандитів України всіляко намагається спотворити цю інформацію, громадяни сподіваються, що й інші злочинні угруповання державної служби, які керують вбивцями, захоплювачами житла, рейдерами, наркокартелями, продажними суддями, прокурорами тощо, будуть врешті — решт знешкоджені. Незважаючи на те, що вони сформували із своїх шісток верхівку поліції, привели до влади бандюків на чолі з мерами і головами рад — кінець все одно прийде. От побачите !

 
 

http://svoboda.zhitomir.ua/zhur_ras/u-zhitomiri-vikrito-shaxra%D1%97v-upravlinnya-sbu.html

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо