Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » syo1992 » 2016 » Январь » 11
syo1992 “Тітушок”, затриманих на “Житомирських ласощах”, відпустили

syo1992


Оценка: 5.0/5 Голосов: 1

“Тітушок”, затриманих на “Житомирських ласощах”, відпустили

11.01.2016, 21:54:02 1927 5.0 0

Учасників заворушень на кондитерській фабриці “Житомирські ласощі” відпустили того ж дня. Про це розповіли у відділі комунікації ГУНП у Житомирській області.

Нагадаємо, що уночі 5 січня на території кондитерської фабрики виникла сутичка між групою невідомих осіб. Поліція затримала 134 учасника конфлікту. На місці події вилучили гранату, травматичні та газові пістолети, патрони та гільзи, ножі, металеві та дерев’яні кийки.

“Упродовж трьох годин всіх затриманих опитали, встановили їх особи та відпустили. За фактом події відкрили кримінальне провадження відповідно до частини 4 статті 296 ККУ – Хуліганство, вчинене групою осіб із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень, – що карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Наразі встановлюється ступінь участі затриманих у подіях, що відбувалися на кондитерській фабриці”, – повідомляє поліція.

Щодо юнака, у якого вилучили гранату Ф-1, то проти нього відкрите кримінальне провадження за статтею 263 ККУ – Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

“Зараз граната на експертизі в Києві, для затримання підозрюваного потрібна письмова експертиза, яка підтвердить, що граната бойова”, – додає керівник відділу комунікації поліції області Алла Ващенко.

Висновки робіть самі

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо