Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » syo1992 » 2016 » Январь » 19
syo1992 Стабільний і якісний інтернет у Житомирі

syo1992


Оценка: 1.0/5 Голосов: 1

Стабільний і якісний інтернет у Житомирі

19.01.2016, 12:36:21 1830 1.0 0

Телекомунікаційна група Vega - один із найбільших представників українського ринку фіксованого зв'язку, який входить у телекомунікаційний напрям групи СКМ.

Компанія володіє мережами з національним покриттям і займає чільні позиції на ринку фіксованого телефонного зв'язку, широкосмугового доступу до мережі Інтернет та передачі даних. Оперативний менеджмент телекомунікаційної групи Vega здійснює компанія ПрАТ «Фарлеп-Інвест».

Vega з'явилася на ринку телекомунікацій України у 2008 році в результаті ребрендингу групи компаній «Фарлеп-Оптіма», що складалася з найбільших телекомунікаційних груп «Фарлеп» і «Оптима Телеком», а також компаній «Укомлайн», «ЦСС», «IP Telecom», «Матриця», «Вілком» і багатьох інших.
Мережу Vega вже побудовано у 22 областях України, і вона продовжує зростати. Сьогодні ми працюємо в 69 населених пунктах країни, в тому числі у всіх містах-мільйонниках: Київі, Дніпропетровську, Львові, Одесі та Харкові.
Більше 4,2 тисяч кілометрів оптоволоконного і більше 25 тисяч кілометрів мідного кабелю, більш 1 200 вузлів доступу, що об'єднують 75 тисяч підключених будинків. Ми будуємо MPLS мережу, яка забезпечує пріоритетну передачу певних типів даних (звук, відео, текст) у реальному часі. Наша міжміська телефонна мережа складається з 21 АМТС, а магістральна мережа - з 35 MPLS-вузлів та має пропускну спроможність до 200 Гбіт/с.

Ми побудували граничні переходи в магістральні мережі Росії та Польщі і використовуємо маршрути через Угорщину та Словаччину в напрямку міжнародних точок обміну трафіком. Також ми підписали договори з більш ніж 30 міжнародними та з усіма найбільшими національними операторами.

На сьогоднішній день Vega присутня у 69 населених пунктах 22 областей України.
Від стабільності до зростання

Vega володіє повним набором ліцензій на надання послуг фіксованого зв'язку по всій території України: місцевої, міжміської та міжнародної телефонії, а також правом здавати в оренду канали зв'язку. Більше 2300 тисяч кілометрів оптоволоконного і близько 25 тисяч кілометрів мідного кабелю, 1 200 вузлів доступу сполучають понад 75 тисяч підключених будинків. Vega будує MPLS мережу, яка забезпечує пріоритетну передачу певних типів даних (звук, відео, текст) в реальному часі.

Міжміська мережа Vega має пропускну спроможність до 200 Гбіт/с, міжнародна - понад 100 Гбіт/с.

Vega є повноцінним учасником зарубіжних точок обміну трафіком AMS-IX, DE-CIX, MSK-IX і DATA-IX, а також учасником і партнером українських точок обміну трафіком UA-IX і DTEL-IX. Ми працюємо у партнерстві з провідними міжнародними операторами: BritishTelecom, Verizon, «Ростелеком», «ТТК», Lanck Telecom, WIS Telecom, Bezeq International, Interoute, BICS, TATA Communications, Telecom Italia Sparkle та іншими. Окрім власної точки присутності у Франкфурті Vega володіє великою мережею приватних пирингів та апстриму: Tinet, TI Sparkle, Level 3, у тому числі в російському напрямку - «Ростелеком», «TTК» і Comstar.

Переваги співпраці з Vega:

  • Національне покриття;
  • Використання сучасних технологій фіксованого зв'язку;
  • Комплексні рішення - реалізація проектів «під ключ»;
  • Оптимальне співвідношення якісних послуг і гнучких тарифів;
  • Обслуговування та технічна підтримка в режимі 24/7/365;
  • Персональне обслуговування і багато іншого.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо