Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » snova » 2016 » Февраль » 11
snova У Кіровограді учасники АТО з області мітингують проти корупції у Держгеокадастрі  Докладніше в розділі У Кіровограді учасники АТО з області

snova


Оценка: 2.3/5 Голосов: 6

У Кіровограді учасники АТО з області мітингують проти корупції у Держгеокадастрі Докладніше в розділі У Кіровограді учасники АТО з області

11.02.2016, 08:02:12 2650 2.3 0

У Кіровограді розпочалась безстрокова акція учасників АТО, які приїхали до обласного центру, вимагаючи виконання законів України та виділити земельні ділянки, що належать їм за законом.


Герої АТО, які відвоювали суверенність на сході країни, звинувачують владу у брехні та зволіканні з виділенням земельних ділянок.

 

За словами учасників АТО їм приходиться переносити знущання та приниження з боку працівників Головного управління Держгеокадасту у Кіровоградській області та вимагають звільнення в.о. керівника обласної структури Марію Соловйову. Окрім того звинувачують чиновників, які відповідають за землю у вимаганні хабарів в розмірі 500 євро.

Наразі відбувається участь активу з заступником голови Кіровоградської ОДА Андрієм Коломійцевим

Присутні на зустрічі переконують, що землю, на яку їм виділяють і вони оформлюють документи, в останній момент, коли гроші потрачено і документи готові віддають іншому землевласнику, не учаснику АТО, а військовослужбовці отримують відмови. Так, лише у Новомиргородському районі з 1 січня 2016 року учасники АТО отримали понад 80 відмов.

Така ж кількість відмов у Світловодському районі та інших. Загалом до Кіровограда з'їхались учасники АТО з різних районів області.


Докладніше в розділі У Кіровограді учасники АТО з області мітингують проти корупції у Держгеокадастрі (ФОТО) — Інформаційний портал Кіровоградщини - Гречка - Новини Кіровоград на сайті gre4ka.info

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо