Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Казбич » 2016 » Февраль » 25
Казбич Юля переманює селян та фермерів на свій бік

Казбич


Оценка: 5.0/5 Голосов: 1

Юля переманює селян та фермерів на свій бік

25.02.2016, 15:48:13 1734 5.0 0

Юля Володимирівна так і мітить десь вище, аніж вона зараз знаходиться. Так на 26-у з'їзді Асоціації фермерів та землевласників вона заявила, що нове голосування за відставку кабміна відбудеться приблизно 15 березня. Вона говорить про те, що буде призначене нове технічне керівництво, але без вимог, які не виконають, партія "Батьківщина" не увійде в коаліцію. Зараз Тимошенко робить ставку на аграріїв та фермерів, які не в дуже вигідних умовах. Кількість селян значна, і в майбутньому вона розраховує на їхню підтримку.

Також вона на цих зборах призвала фермерів та депутатів від її партії скласти вимоги, які Батьківщина оприлюднить публічно.

З одного боку вона права, наша країна має чисельні земельні ресурси, які можуть давати великі плоди, і щоб розвивати наше сільське господарство, селян та фермерів не розвивають. З такими площами та родючими землями потрібно ставати лідером не тільки по збору зернових, але й овочів та фруктів. Але і використовувати селян для своїх цілей не дуже політкоректно. Адже вони будуть на щось розраховувати, та та щось планувати.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо