Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Казбич » 2016 » Февраль » 26
Казбич Кандидати на місце Генпрокурора

Казбич


Оценка: 5.0/5 Голосов: 1

Кандидати на місце Генпрокурора

26.02.2016, 09:11:43 1713 5.0 0

Шокін у відпустці, але це не означає, що його не звільнять. Також, як він сам заявляв, він вже зібрав свої власні речі в кабінеті. Йдуть розмови. хто ж займе його місце.
Найчастіше говорять, що його місце може зайняти Юра Луценко. Але зі слів депутатів, він не проявляє ніякої активності щодо вакантного місця. Деякі сумніваються, що він буде генпрокурором, так як не має кваліфікації в данній сфері. Іншим кандидатом на місце в ГПУ називають голову донецької військово-громадської адміністрації Павла Жебрівського. Він і кандидатура прохідна у парламенті, і більше приближений до данної посади.
Також не виключають, що може стати Матіос. Але він має багато ворогів у парламенті. Говорять і про Сакварелідзе та Касько. Сама смішна кандідатура на це місце Саакашвілі. Якщо Луценко не має кваліфікації в данній сфері, то звідки вона візьметься у губернатора Одещини.
Саме головне, щоб новий прокурор, якого оберуть не контролювався з Банкової, тому що це стане повторення Шокіна. А ті, хто говорив за реформи в ГПУ, просто змінять шило на мило.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо