Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2016 » Февраль » 29
antikorZt Вибірковий контроль перевізників Житомира

antikorZt


Оценка: 4.0/5 Голосов: 4

Вибірковий контроль перевізників Житомира

29.02.2016, 11:54:46 2286 4.0 0

На початку лютого ГО «Антикорупційний рух Житомирщини» направив запит до міської ради з проханням надати копії листів з додатками від управління Національної поліції у Житомирській області стосовно проведених перевірок перевізників міста Житомира.

Заступник міського голови Дмитро Ткачук повідомив нам, що інформація стосується надання великого обсягу інформації, тому відповідь надасть протягом 20 днів. Не виникає навіть сумніву, що через 20 днів на адресу нашої організації прийде лист з проханням оплатити витрати міської ради на друк та копію документів. А це ще 5 днів.

Тобто, щоб отримати інформацію від заступника мера Ткачука, яка не завжди є вичерпною, потрібно чекати приблизно місяць. І це прозорий та сучасний підхід до роботи? Ні, це чергова схема, як приховати інформацію.
Так-от, поки ми чекаємо на відповідь чиновника, з неофіційних джерел ми отримали лист, у котрому слідчий Національної поліції вимагає від заступника мера Дмитра Ткачука вжити заходи реагування. У ході проведення слідчих дій по кримінальному провадженню було встановлено факти порушень перевізниками ПП «Шеріфф», ПП «Іваницька Т.В.» та ФОП «Іваницька Т.В.» на маршрутах загального користування у місті Житомирі.

Загалом на маршрутах ПП «Шеріфф» було складено 17 актів та 6 протоколів про порушення, на маршрутах перевізниці Тетяни Іваницької – 9 актів.
Однією з підстав розірвання договору між управлінням транспорту та перевізником – є три порушення останнього.

Пан Дмитро Ткачук, нещодавно ви прозвітували про заходи, спрямовані на покращення пасажирських перевезень у Житомирі. Поясніть, будь ласка, чому так звані «заходи» спрямовані на роботу деяких перевізників, а ті, у кого є конкретні порушення, залишаються без вашої уваги. Чи, можливо, для вас недостатньо такої кількості актів, щоб розірвати хоча б один договір?

Прикреплённые изображения:
antikorZt Вибірковий контроль перевізників Житомира antikorZt Вибірковий контроль перевізників Житомира antikorZt Вибірковий контроль перевізників Житомира antikorZt Вибірковий контроль перевізників Житомира
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо