Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Казбич » 2016 » Апрель » 5
Казбич Що запропонували в уряді…

Казбич


Оценка: 5/5 Голосов: 1

Що запропонували в уряді…

05.04.2016, 17:04:29 1387 0.0 0

Наш уряд взагалі здурів? Так вони пропонують скоротити не менше ніж на 10% непедагогічний персонал шкіл - прибиральниця, охоронці, повари. За данними тільки в Києві без роботи можуть залишитися близько 2 тисяч людей.

Також в уряді пропонують значно скоротити виплати степендії студентам. В першу чергу не виплачувати тим, хто тільки прийшов навчатися, і отримує її до першої сесії. В подальшому планується виплачувати 15-20% студентів.

Хоча нещодавно було зібрано 25 тисяч підписів під електронною петицією, щоб підняти степендії до мінімальної заробітної плати.

Я не розумію, якщо питицію підписали стільки людей, то чому її ніхто не розглядає? І чому у нас про студентів не думають? Адже для них це мотивація, щоб навчатися краще. І забравши степендію студенти будуть вимушені пропускати навчання, в пошуках роботи. Краще б на своїх зп економили, а не на студентах. А потім ми дивуємося, чому у нас так мало різних вчених, кончструкторів та інших...

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо