Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Paritet » 2016 » Апрель » 7
Paritet Соціальна акція з питань репродуктивного здоров’я

Paritet


Оценка: 5.0/5 Голосов: 1

Соціальна акція з питань репродуктивного здоров’я

07.04.2016, 21:34:00 1890 5.0 0

Студенти та студентки Будівельного коледжу Житомирського національного агроекологічного університету мали чудову нагоду розширити сферу власної обізнаності з питань репродуктивного здоров’я та планування сім’ї.  Під час соціальної акції учасники та учасниці активно цікавилися та активно долучалися до висвітлення своїх думок у креативних постерах з побажаннями одноліткам відповідального ставлення, поваги, чесності та інших важливих цінностей задля побудови стосунків.

Означена акція відбулася у межах проекту «Інформаційна кампанія з репродуктивного здоров’я та планування сім’ї», що реалізовується ЖОМГО «Паритет» за підтримки Програми «Здоров’я жінок України».

Прикреплённые изображения:
Paritet Соціальна акція з питань репродуктивного здоров’я Paritet Соціальна акція з питань репродуктивного здоров’я Paritet Соціальна акція з питань репродуктивного здоров’я Paritet Соціальна акція з питань репродуктивного здоров’я Paritet Соціальна акція з питань репродуктивного здоров’я Paritet Соціальна акція з питань репродуктивного здоров’я Paritet Соціальна акція з питань репродуктивного здоров’я
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо