Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Казбич » 2016 » Апрель » 14
Казбич Від ВР лише одні збитки...

Казбич


Оценка: 5.0/5 Голосов: 2

Від ВР лише одні збитки...

14.04.2016, 10:47:45 1635 5.0 0

Політологи та економісти підрахували, скільки нашій країні коштує сьогоднішня політична криза. Так на утримання ВР було виділено більше 940 млн грн. За підрахунками це 2,5 млн грн на день. За цей час країна втратила вже 142 млн грн, через те, що Рада не працює. Крім того, через те, що в уряді великі проблеми, не приймаються ніякі закони, не можуть ухвалити новий уряд країна не отримала близько 2,5 млрд доларів від західних партнерів. За 57 днів це дрівнює 47 млн доларів в день, або 1,2 млрд грн. І це не рахуючи того, що є втрати від зниження інвестицій від інших країн, а також від того, що не проводиться приватизація. За весь цей час бюджет отримав тільки 10 млн грн, а в минулому році за цей період в 10 разів більше.
Існують великі сумніви щодо обрання нового прем'єра в найближчий час. Один ніяк не може покинути своє місце, а інший продовжує набивати собі ціну. Через зграю в півтисячі депутатів, бюджет продовжує спустошуватися...

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо