Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Казбич » 2016 » Май » 19
Казбич У мене немає офшорів! Я просто придбав акції на 4 млн...

Казбич


Оценка: 5.0/5 Голосов: 1

У мене немає офшорів! Я просто придбав акції на 4 млн...

19.05.2016, 10:28:30 1531 5.0 0

Знову новий скандал з офшорами презедента. Так журналісти знову докопалися до цікавого матеріалу. Все в тих же оприлюднених документах по офшорам вони знайшли одну квитанцію, сума в якій зазначена близько 4 млн євро.
За словами президента та його юристів тоді вони говорили, що фірма, яку йому приписували не має рахунку, тобто гроші перевести не можливо. Але журналісти зробили висновок. Навіть без нього можна робити фінансові махінації. Виявилося, що просто потрібні люди поїхали на Кіпр і там купили 18 тисяч акцій на цю суму, а в замін видали ось цю квитанцію, як підтвердження акціонера.
Ну і як можна говорити про деофшоризацію, коли сам в це замішаний. І якщо вже всі все знають, потрібно мати мужністи вже це визнати, а не весь час відбрехуватися...
http://apostrophe.com.ua/news/politics/government/2016-05-19/vokrug-ofshorov-poroshenko-razyigryivaetsya-novyiy-skandal-opublikovano-video/59427

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо